Hükümetin olmayan göç politikaları ve açık kapı uygulaması ülkeyi kaçakların merkezi haline getirmiş durumda. Sınırlarımızdan her gün yüzlerce kaçak geçiş yapıyor.
İllegal giriş yapan yabancılar sınırlarımızdan kaçak geçtikleri gibi bir de rahat rahat video çekip sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Böylece devamında gelen binlerce kendi vatandaşlarına da yol gösteriyorlar.
Sınırdan paylaşılan son bir video ise pes dedirtti. Sınırı geçen yabancılar paylaştıkları görüntüde Türkiye’ye meydan okudu. Çekilen videoda Arapça konuşan şahıs, sınırdaki duvarlara öfkeyle meydan okuduğunu dile getirirken, kendilerini de Türkler’in rakibi olarak gördüklerini söyledi.
Bu durum sosyal medyada tepkiyle karşılanırken, kullanıcılar sınırlardan geçişlerin bu kadar kolay olmaması gerektiğini ve bu işgalin artık durdurulması gerektiğini söylediler.
Yeniçağ
Güne düşüşle başlayan altın bin liranın altına düştü!
Tayyip Erdoğan'ın ülkücülere hakaretleri !
Ülkesine dönen Suriyeli çağrı yaptı: "Savaş bitti dönün"
Skandal! Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi!
Rekor üstüne rekor kıran dolar ve çöken ekonominin sorumlusu kim ?
İmamoğlu'na ölüm tehdidi! Suç duyurusunda bulundu
Ankara Emniyeti’ne ‘Ayhan Bora Kaplan’ soruşturması
Bir listeye bir de TÜİK’e bak! Ekonomist Oğuz Demir: Bu bir dramdır
İstanbul’da yurt fiyatlarına yüzde 100 zam
Bekir Ağırdır'dan çarpıcı 'İmamoğlu kararı' değerlendirmesi: "Erdoğan'ın şimdi iki başka hedefi daha var"
Atatürk'ün kurduğu TCDD özelleştiriliyor!
"Sağlık'ta Devrim" dedikleri işte bu: "Ben 23 aydır ablamı ameliyat ettiremiyorum. Yok, gücümüz yok. Özele götürsen 300-350 bin lira para istiyorlar. Biz ne yapacağız? Ölsün mü benim ablam?
Yüzlerce kişiye mezar olmuştu, Rönesans Rezidans'ın arkaya devrilme nedeni belli oldu
'Sürü Piskolojisi'ni bir de böyle izleyin