olayrize.com'un haberine göre, 2015 Yılında Rize Valiliği görevinde bulunan Ersin Yazıcı'nın Q7 Marka aracının ardından bu yıl yenilenen ve değerinin yaklaşık 1 millyon 700 bin olan A8 Marka araç ile değiştirilmesi Rize'de tartışmalara yol açtı.

ÖNCE Q7 ŞİMDİ DE A8 HAYIRLI OLSUN
Devlet kayanaklarından alınan Q7 marka araçtan sonra şimdi de A8 marka araç, sosyal medyada da eleştiri konusu oldu. Sosyal medyada da tepkilere neden oldu.
Bir Facebook kullanıcısı olan Rizeli E.T'nin yaptığı paylaşım dikkat çekerken, E.T., şu ifadelere yer verdi.
"Ordumuz cephede savaş veriyor, REİS uykusuz yorgun, milletten destek bekliyor, birlik bekliyor.
Vatandaş krizle boğuşuyor, vergi ödüyor, cezalar ödüyor, hamdolsun, vatan sağ olsun diyor. Biz ne günler atlattık diyor. Devletimizin ve hükümetimizin arkasındayız diyor. Bu milletin kalbini daha fazla kırmayın. REİS'i bitirmeye calışan bürokrasi denilen canavarla kim savaşacak. Geçen sene Q7, bu sene de 1.700000 TL A8, HAYIRLI OLSUN, VATAN SAĞ OLSUN. Biz onu da oderiz."

https://odatv.com/validentartismayaratanluksmakamaraci22022004.html
Bu gece zam geliyor: Motorinin litresi 80 lirayı aşacak24 izlenme
Fileyi 100 liraya dolduruyorduk şimdi yarısı boş!167 izlenme
Kaz Dağları'ndaki katliam tam gaz sürüyor: 700 bin ağacı kesen Cengiz’e kim inanır?42 izlenme
İzmir sarardı133 izlenme
Hastane ihalesinden Erman abi çıktı31 izlenme
Samandağ'da vatandaşla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu: 'Her şey çok güzel olacak'47 izlenme
Skandal kıyafet ve tatil hutbesinin ardından şimdi de bu: Diyanet kadının miras hakkına da göz koydu!24 izlenme
‘Ücretsiz olacak’ diye açılan tünele zam geldi!64 izlenme
Türklerin yurt dışı konut alımları hız kesmiyor
23 Haziran İstanbul Seçimi'ni doğru bilen şirketten flaş anket açıklaması!
İstanbul'da 24. Feminist Gece Yürüyüşü: Kadınlar yasaklara rağmen bir araya geldi
Bakan Varank'ın bu sözlerine tepki yağdı "Sanayicilerimiz 1 milyona yakın battaniye gönderiyor, üreten bir ülke olduğunun göstergesi"