Home
08 Şubat 2023 ( 40 izlenme )
Reklamlar

Bakan Varank'ın bu sözlerine tepki yağdı "Sanayicilerimiz 1 milyona yakın battaniye gönderiyor, üreten bir ülke olduğunun göstergesi"


Depremin son durumuna ilişkin açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, tepki çeken ifadeler kullandı.


Maraş merkezli pazartesi günü meydana gelen 7,7 ve 7,6’lık depremlerde şu ana kadar binlerce yurttaş hayatını kaybederken, 10 ildeki deprem bölgelerinde halen on binlerce yurttaş yardım bekliyor.

Depremdeki son duruma ilişkin açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, tepki çeken ifadeler kullandı. Konuşmasında iktidarı öven Varank “Sayın Cumhurbaşkanımızın altını çizdiği gibi yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelinde, bu bölgelerdeki sıkıntılar atlatılır atlatılmaz üretim tesislerimizi en güzel şekilde yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Devam eden Varank, "Uşak’taki üreticilerimiz 1 milyona yakın battaniyeyi bölgeye gönderiyor. Bu da aslında Türkiye’nin üreten bir ülke olduğunun göstergesi. Türkiye’yi üreterek büyüyen bir ülke olma yolunda hükûmet olarak desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'nu hedef gösteren Erdoğan'ı arşivler yalanladı: Sel felaketinde panele katılmış! Hoca olduğunu söyleyen şahıstan kadınlara çirkin sözler! 'Epilasyona giden kadın zina yapıyordur' Terkoğlu: "Yalıdaki masa 'Erdoğan kazansın' istiyordu, Kılıçdaroğlu'nun sözleri tüylerini ürpertiyordu; şimdi başka bir plan devreye sokulmaya çalışılıyor" Askeri arazinin pazarlığı AKP’li üyeyle yapılmış!