23 Haziran’da yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçiminde CHP ile AKP arasında oluşan yüzde 9’luk puan farkını bilen anket şirketi KONDA’nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır, iktidar partisinin güncel oy oranlarına ilişkin olarak görüşlerini dile getirdi.
T24’te Murat Sabuncu’nun sorularını yanıtlayan Ağırdır, “AKP 17 yıllık tarihinden bu yana çekirdek oyunun en düşük olduğu noktada. AKP’nin oyu şu anda 30’un altında” değerlendirmesinde bulundu.
AKP’NİN ETKİSİ AZALIYOR, MHP’NİN ETKİSİ ARTIYOR’
İktidar blokunda AK Parti’nin etkisinin azaldığını, MHP’nin etkisinin göreceli olarak arttığını ifade eden Ağırdır, İYİ Parti’nin ise varlığını sürdüreceğini belirtti.
‘AKP’LİLER DE ‘HAYIR’ DER’
Gençlerin yarısının mevcut aktörlerle Türkiye’nin sorunlarının çözülemeyeceğini düşündüğünü söyleyen Ağırdır, toplumun yüzde 40’a yaklaşan kesiminin hemfikir olduğunu söyledi ve “Başkanlık sistemine bugün AKP’liler de ‘hayır’ der” diye konuştu.
http://www.krttv.com.tr/siyaset/23haziranistanbulseciminidogrubilensirkettenflasanketh15513.html
Türkiye'nin bir dev üreticisi daha konkordato ilan etti54 izlenme
Ayasofya'da tuvalet ihalesini AKP'li isim kazandı!82 izlenme
Bir zamanlar tekeri öpülen TOGG çabuk unutuldu! Bakanlar Mercedes aşkından vazgeçmeyi hiç düşünmüyor39 izlenme
Leman dergisine saldıranlara tepki göstermişti! Aslı Aydemir’in avukatı: "Kendisi saldırıya uğramış olmasına rağmen tutuklandı"28 izlenme
Wagner Moskova kapılarına dayandı49 izlenme
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca kritik tabloyu paylaştı: 18.163 yeni vaka tespit edildi, 165 kişi hayatını kaybetti, 16.642 kişi sağlığına kavuştu!47 izlenme
AB raporu ortaya koydu: Türkiye Avrupa'nın suç merkezi40 izlenme
CHP'deki butlan kaosunun fotoğrafı çekildi18 izlenme
Türkiye’nin ilk Atatürk hologramıyla, İBB'den coşkulu kutlama!
Sahte diploma skandalındaki isimler belli oldu
Yaren Leylek ile Adem amca 14. kez kavuştu: "Gelecek mi gelmeyecek mi diye bir haftadır emdiğimiz süt burnumuzdan geldi. Şükürler olsun ki bugün Yaren'imiz geldi"
Ekrem İmamoğlu'ndan 'faizsiz kredi' desteği