Anasayfa1
21 Şubat 2018 ( 180 izlenme )
Reklamlar

Cumhuriyet’in tarihi değeri satılıyor! Resmi Gazete’de yayımlandı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) 14 şeker fabrikasının satış yöntemiyle özelleştirilmesi için ihale açtı; ihaleler Nisan ayında yapılacak. Türkiye Şeker Fabrikası AŞ'nin kuruluşu 1933 yılına kadar uzanıyor.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan ilana göre Türkiye Şeker Fabrikası AŞ’ye ait 14 şeker fabrikasından Bor, Çorum, Kırşehir ve Yozgat fabrikalarının ihalesi 3 Nisan’a, Erzincan, Erzurum, Ilgın, Kastamonu ve Turhal fabrikaları için 11 Nisan’a, Afyon, Alpullu, Burdur, Elbistan ve Muş fabrikaları için 18 Nisan’a kadar teklif verilebilecek.

Geçici teminat tutarları ayrı ayrı olmak üzere; Erzincan, Erzurum, Kastamonu, Alpullu, Elbistan ve Muş fabrikaları için 3 milyon TL, Bor, Kırşehir, Yozgat ve Burdur fabrikaları için 4 milyon TL, Çorum, Ilgın, Turhal ve Afyon fabrikaları için 5 milyon TL olarak belirlendi.

İhalelere gerçek ve tüzel kişiler ile yatırım fonları ve ortak girişim grupları katılabilecek. Pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.

REUTERS

http://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/turkiyeninsekerfabrikalariozellestiriliyor2236478/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

HÜDA PAR'ın Batman'da Filistin için gerçekleştirdiği yürüyüşte, Tevhid bayrakları ile Ebu Ubeyde kostümlü kişiler dikkat çekti Yüzde 43'lük zam öncesi akın ettiler, uzun kuyruklar oluştu 23 yıldır dinmeyen acı 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi... '8 aylık kızım sırtıma tekme ata ata son nefesini verdi' ‘İmamlar grev yapabilir, akşam ve sabah namazı fazla mesaiye giriyor!’