Hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan dava açılan ve bu nedenle tutuklanarak görevden alınan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, bu kez "ihaleye fesat karıştırma" suçlamasıyla ikinci kez tutuklandı.
Özer’in avukatı Hüseyin Ersöz, Silivri Cezaevi’nde müvekkiliyle gerçekleştirdiği görüşme sırasında edindiği gözlemleri kamuoyuyla paylaştı.
Sosyal medyadan açıklama yapan Ersöz, sosyal hayatta yan yana gelmeyecek isimlerin, görüş odalarında aynı anda avukatlarıyla görüştüklerini anlattı.
Ersöz, "Silivri’de Cezaevi görüşünden çıktım. Sosyal hayatta yan yana gelmeyecek isimlerin, görüş odalarında avukatlarıyla görüşmelerine şahit olduğum bir akşamdı" diyerek şöyle devam etti:
Koridorla ayrılan görüş odalarının bir ucunda Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, diğer ucunda Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat vardı.
Bir görüş kabininde sosyal medya ünlüsü Kerimcan, diğerinde futbolcuları dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan avukatlarıyla görüşüyordu.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da oradaydı.
Ülkenin adalet sisteminin toplumsal ve siyasi hayatı, soruşturma ve davalar üzerinden nasıl şekillendirdiğinin çarpıcı bir yansımasıydı.
Sözcü
ŞOK İDDİA! Seçimler yenilenecek ittifak yapılamayacak!1133 izlenme
Narin'den kahreden haber: Mezarlıkta arandı113 izlenme
Atatürk heykeline zarar veren saldırganın yeni görüntüleri çıktı: Köşeye sıkışıp yardım istedi!27 izlenme
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na silahlı saldırı!37 izlenme
Fatih Altaylı hakkında “tutukluluğa devam” kararı! İşte savunmasının tamamı6 izlenme
Narin'i arayan jandarmanın üfürükçüye gittiği iddiasına valilikten açıklama18 izlenme
CNN Türk dezenformasyon mu yaptı? Canlı yayında verilen ‘Çukurca’da çatışma’ haberi yalan çıktı35 izlenme
Akit yazarı adalet eleştirisi yaparsa! Banu Özdemir'in tutuklanmasına değil, az yatacak olmasına isyan etti!98 izlenme
Bloomberg: Türkiye karantina hasarlarını atlatmakta zorlanıyor
Tahsis bereketi hangi üniversiteleri ihya etti?
MEB önündeki protestolara katılan bir öğretmen: "Bizi kurbanlık koyun olarak görüyorsanız, vurun boynumuzu gidelim. Biz bu onursuzlukla yaşayamıyoruz"
Merkez Bankası faizi 2.5 puan arttı akıllara o sözler geldi: "Bu kardeşiniz iktidarda olduğu sürece faiz yükselemez. Faiz devamlı düşecek"