Home
03 Mart 2020 ( 163 izlenme )
Reklamlar

TSK Suriye uçağını vurdu!


Suriye Arap Haber Ajansı (SANA), İdlib'de Esad güçlerine ait savaş uçağının TSK tarafından vurulduğunu duyurdu. Milli Savunma Bakanlığı da düşürülen uçağın L39 tipi olduğunu açıkladı.




İdlib’de Esad güçleri tarafından 35 askerimizin şehit edildiği saldırının ardından başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı başarıyla devam ediyor. TSK bölgedeki Esad rejimine ait unsurları hedef alırken, İdlib’den sıcak bir haber geldi.

İlk olarak Esad rejiminin ajansı SANA, bir Suriye savaş uçağının vurulduğunu duyururken, gelişmeyi son dakika aktaran Reuters uçağın akıbetine dair detay paylaşmadı.

MSB TARAFINDAN DOĞRULANDI

Bu haberden kısa süre sonra Milli Savunma Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

Bakanlık savaş uçağının vurulduğunu doğrularken, düşürülen uçağın L39 tipi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Putin’in bölgedeki gerilimi azaltmak için 5 Mart’ta bir araya gelmesi bekleniyor.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/sondakikatsksuriyeucaginivurdu5657825/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'li Ali İhsan Yavuz YSK'yı tehdit etti: "Bunu yaparsanız bedeli çok ağır olur" Seferber olanların malzemelerine el konuldu: Ön sıralar tarikatlara ayrıldı Suriyeli ve engelli öğrencilerle ilgili ihalede yolsuzluk mu yapıldı? Devletin parasıyla meydanlara çıkan RTE'nin, her bir mitinginin maliyeti 2 Milyon TL !