Aczmendi Tarikatı lideri Müslüm Gündüz'den skandal sözler! “Birisi önümüze düşer yaparsa eyvallah. Yapmazsa da biz bu rejimi yıkıp hilafeti ilan edeceğiz”

43 izlenme 03 Temmuz 2024
Reklamlar

Aczmendi Tarikatı lideri Elazığlı Müslüm Gündüz, bu rejimi yıkıp hilafeti getireceklerini söyledi…

Elazığ menşeili Risale-i Nur hareketine bağlı bir tarikat olan Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz, sosyal medyada yaptığı açıklamayla yine gündem oldu.

Daha önce Mehdi İstanbul’da, “Kemalist rejimi hiç beklenmeyenler yıkacak. Kim bizden bekleyecek? Kimse. Siyasi gücümüzden mi, adliyedeki gücümüzden mi bekleyecekler?” gibi çarpıcı açıklamalarda bulunan Aczmendi Tarikatı lideri Elazığlı Müslüm Gündüz yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

“Biz bu rejimi yıkıp hilafeti ilan edeceğiz.” diyen Aczmendi Tarikatı lideri Müslüm Gündüz;  “Hazreti Mehdi, Hazreti Peygambere benzer. Resulullah'ın giydiği kıyafeti giyer. Bizimle alakası yok. Biz böyle bir iddiada değiliz. Ama biz bir iddiadayız ki Hilafet_i Muhammediyi ikame edeceğiz. Birisi önümüze düşer yaparsa eyvallah. Yapmazsa da biz bu rejimi yıkıp hilafeti ilan edeceğiz.”dedi.

gunisigigazetesi.net

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde 120 kişilik sınıftaki öğrencilerin çoğu yabancı uyruklu! Üniversitenin rektörü "Tamamen yasal" Kazım Karabekir’in yakınından Çevre ve Şehircilik Bakan'ına ’15 Temmuz’ çıkışı! Soylu CHP'yi böyle hedef göstermişti ! 'Valilere talimat gönderdim, CHP il başkanlarını bundan sonra şehit cenazelerinde protokole kabul etmeyin' AKP'ye 20 sene oy veren vatandaştan İmamoğlu'na: "Hakkınızı helal edin, CHP’ye oy vereceğiz seçimlerde"