Home
12 Kasım 2024 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Esenyurt Belediyesi'nde kayyum kıyımı devam ediyor


Esenyurt Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Özer'in 30 Ekim’de tutuklanmasının ardından belediyeye kayyum olarak atanan Can Aksoy, işten çıkarmalara devam ediyor.


Esenyurt Belediyesi’ne kayyum atanmasına ardından Başkan yardımcıları Orhan Ayyıldız ile İbrahim Halil Çalış ve Basın Yayın Müdürü Sermir Burkay Kaya’nın görevden alındığı öğrenildi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanarak yerine kayyum atanmasının ardından belediyede değişiklikler devam ediyor. Edinilen bilgiye göre; Basın Yayın Müdürü Sermir Burkay Kaya ile Başkan Yardımcıları Orhan Ayyıldız ve İbrahim Halil Çalış görevden alındı.

Daha önce de Esenyurt Belediyesi Başkan Danışmanı Engin Doğru istifa etmiş, Esenyurt Belediyesi'nin görevden alınarak tutuklanan başkanı Ahmet Özer’in, tutuklanmadan 22 gün önce onay verdiği bin 100 adet çöp konteyneri alım ihalesi, kayyum yönetimi tarafından iptal edilmişti.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu: Uzun zamandır kimse çıkıp, yürümemiş! İşten çıkarılan işçiler paylaştı, Hatay bu görüntülerle çalkalanıyor: TOKİ evleri çürük iddiası! Haniye için bayraklar yarıya indi... İktidara 'milli yas' tepkileri MAN adası davasında Kılıçdaroğlu’na 359 bin lira tazminat!