Anasayfa1
27 Şubat 2018 ( 242 izlenme )
Reklamlar

Savcılık itiraz etti sahte profesöre tutuklama!

Bursa'da, 'profesörlük' unvanını kullanarak kekemelik ve konuşma bozukluğu tedavi merkezi açan ve bir hastasının ihbarı üzerine gözaltına alınıp, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Emre Nuri Korkut, savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Korkut, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa’da kekemelik ve konuşma bozuklukları merkezi kuran ve Azerbaycan Üniversitesi’nden mezun olduğunu, Pennsylvania Üniversitesi’nden de Kekemelik ve Dil Patolojisi üzerine sertifikasının bulunduğunu belirterek hastalarının güvenini kazanmaya çalışan Emre Nuri Korkut, iş yerine yapılan operasyonda gözaltına alındı. Bir hastasının şüphelenip ihbarda bulunması üzerine gözaltına alınan Emre Nuri Korkut’un lise mezunu olduğu belirlendi, kliniğinde sahte diplomalar, profesörlük ve doçentlik ünvanı belgeleri ele geçirildi. Emre Nuri Korkut, 2 gün süren işlemlerinin ardından 22 Şubat günü sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Bursa Cumhuriyet savcısının itirazı üzerine Emre Nuri Korkut için yeniden yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan Korkut, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Berktuğ ÖNCÜ/BURSA, (DHA)

http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/savcilikitirazettisahteprofesoretutuklama2252424/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Türkiye'de bir ilk: MHP kadın kolları yönetimine erkekler girdi! CHP’li Kılıç: Bilal Erdoğan’ın arkadaşı ormanları talan edecek Cumhurbaşkanı ‘devletten bir kuruş çıkmıyor’ demişti: Yap-işlet-devret garantileri 609 milyar liraya çıktı CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Erdoğan'a neden sırtını döndüğünü açıkladı