Home
03 Şubat 2025 ( 11 izlenme )
Reklamlar

Sapık imamın mide bulandıran rezaleti


Kırklareli'de imam Şerafettin T., öz kızlarına tecavüz ve istismardan 78 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Kırklareli’nde Diyanet'e bağlı resmi imam olarak görev yapan 3’ü kız 4 çocuk babası Şerafettin T. 5 yıl boyunca 3 kızını da istismar etti.

14 yaşındaki büyük kızına tecavüz edip hamile bıraktı. Dehşet veren olay, imamın istismara uğrayan ortanca kızı T.T’nin KADES üzerinden yardım istemesiyle açığa çıktı.

T.T savcıya verdiği ifadesinde şöyle dedi:

"BABAM ABLAMA TECAVÜZ ETTİ SONRA DA BENİ İSTİSMAR ETTİ"

Evde ailemle birlikte yaşıyoruz. Ayrıca babamın oğlu Süleyman’da bizimle kalıyor. Süleyman babam ile ablam C.R.T’nin gayrı meşru çocuğudur.

Babasından hamile kalan tecavüz mağduru abla C.R.T ise savcıya şu ifadeyi verdi:

Evde annem, babam, 4 kardeşim ve oğlum Süleyman ile birlikte yaşıyoruz. Babam aynı zamanda oğlum Süleyman’ın da babasıdır.

Babam 14 yaşındayken bana tecavüz etti. Bana cinsel içerikli konuşmalar yapıyordu.

Artık yeter diyerek KADES uygulamasını indirip polisi aradım. Polisler eve geldiğinde annem ve babam yine yanlış anlaşılma olduğunu söyleyip polisleri geri göndermeye çalıştı. Bebekten DNA örneği alınmasını istiyorum, babamdan şikâyetçiyim.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

MİT'ten Suriye'ye operasyon! Kırmızı bültenle aranan sözde PKK liderlerinden Fahrettin Tolun öldürüldü. Tunç Soyer'in Osmanlı ile ilgili açıklamalarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Köksüzler İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes sürecinde toplam 175 esir serbest kaldı Yeni soygunun adı UTTS: Mehmet Şimşek '15 milyar kaybımız var' deyip vatandaşın 90 milyarına göz dikti