Şanlıurfa'nın Süleymaniye Mahallesi'nde isimleri açıklanmayan baba ve üvey anne, tuvaletlerini altlarına yapan çocuklarını cezalandırmak için evlerinin damına çıkardı.
Çocukları soğuk havada çırılçıplak soyup, soğuk suyla yıkayan baba, ardından onları hortumla dövdü. Bu sırada üvey anne de eşine yardım etti.

Çocukların çığlıklarını duyan komşular, yaşananları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyerek polise ihbarda bulundu.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, baba ve üvey anneyi gözaltına aldı. Şanlıurfa Valiliği’nin talimatıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü harekete geçerek çocuklar koruma altına alındı.
Babaları ve üvey anneleri tarafından şiddet gören mağdur çocuklarla ilgili Şanlıurfa Valiliği, açıklama yaptı. Olayın ardından babanın tutuklandığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"16.02.2025 tarihinde sosyal medya ve basında yer alan ‘Şanlıurfa'da bir babanın çocuklarına şiddet uyguladığı’ yönündeki haberler üzerine valiliğimiz tarafından açıklama yapılması gereği duyulmuştur.
İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından olayla ilgili hızlı bir şekilde çalışma yapılmış, kötü muamelede bulunan baba gözaltına alınmış ve adli merciler tarafından tutuklanmıştır.
Habere konu olan çocuklarımız, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından derhal koruma altına alınmıştır.”
Nefes
İYİ Parti Keçiören'de binden fazla istifa
İngiliz basını yazdı: İran'dan Hürmüz Boğazı için kritik teklif
Şişli'de cesedi bulunan Durdona Khokimova'nın son görüntüleri ortaya çıktı
İşgalci İsrail, Golan Tepeleri'ndeki nüfusu iki katına çıkarma planını kabul etti
FETÖ firarisi Hakan Şükür: "Fatih Terim oturum almam için belge imzaladı"
İstanbul Valisi Davut Gül sığınmacıları ve kaçakları böyle savundu: "100 Türk vatandaşından 6’sı, 100 göçmenden 1’i suç işliyor"
Karne almaya gittiler, okulun iflas ettiğini öğrendiler: Paraları da yandı
İşte memurların zamlı Ocak maaşı: Görevdeki tüm memurlar için tek tek hesaplandı
Kızılay yöneticisi, Kılıçdaroğlu için oy isteyen Saadet Partili kadına nefret kustu! "Allah seni ve senin gibileri helak etsin"
İntihar eden müftünün eşi konuştu: “Bunun hesabını nasıl vereceksiniz?”
Prof. Dr. İlber Ortaylı: "Türkiye’de 5 milyon Suriyeli bulunamaz. Yer yok, imkân yok ve onların buradaki ekonomiye bir katkısı olamaz"
Cezaevi nüfusu 32 şehri geçti
Son dakika! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin: Asgari ücrete en kapsamlı müdahaleyi Aralık ayında yapacağız
İsrail medyası böyle gördü: Bombalı teröristin yanındaki kadınlara dikkat çektiler