Olay, öğle saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesi'nde meydana geldi. Muhtarlık binası önündeki Atatürk büstü kimliği belirsiz kişi tarafından itilerek düşürüldü.
Çevredekiler şüpheliye tepki gösterip engel olmaya çalıştı. Yaşananlar bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Saldırgan kişi, kendisine "Polise şikayet edeceğim seni" diyen bir kadına "Ara polisi" dedikten sonra bölgeden uzaklaşırken, başka bir kişi ise büstü kaldırıp yerine koydu.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çankaya Mahalle'sinde bir kişinin muhtarlığın önündeki büste zarar verdiği anlara ilişkin sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntüler üzerine çalışma başlattı.
Kimliği belirlenen şüpheli G.C, polis ekiplerince yakalandı. Zanlının emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Gerçek Gündem
Cem Davran’ın ‘Atatürk’ tepkisi Altın Kelebek’e damga vurdu!
Kavakçı’nın İBB’den aldığı burs TBMM gündeminde
AKP iktidarında 'yerli ve milli' kalmadı
Şarkıcı Gülşen’in ev hapsi kaldırıldı, karakola imza verecek
AKP’li kadın vicdansızca bunları söyledi! 'Kiralar yüksekse Afrika’ya gitsinler. İnsanların açık giyinmesi beni çok ilgilendiriyor. Benim kocamı, oğlumu tahrik ediyor'
TUSAŞ'a saldıran teröristler 9 yıldan beri aranıyormuş!
Biden, Rusya'daki olaylara hiçbir şekilde karışmadığını söyledi.
İliç’te bir madencinin daha cansız bedenine ulaşıldı!
Seçmenden AKP’ye büyük darbe! Anket sonuçları ortaya çıktı
Çiftçiler patlıcanı çöpe döktü: 'Hayvanlar yesin insanlar yemesin'