Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin günlük COVID19 tablosunu açıkladı. 8 Eylül verilerine göre, 308 bin 437 test yapıldı.
Son 24 saatte, 23 bin 914 yeni vaka tespit edildi. 30 bin 103 kişi de sağlığına kavuşurken corona nedeniyle bugün 262 kişi hayatını kaybetti.
BAKAN KOCA’DAN UYARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Tablodaki ciddi seyri kontrol altına almak ve can kayıplarını azaltmak için elimizdeki imkân tedbirler ve aşıdır. Tam doz aşılarımızı olup toplum bağışıklığını sağlayalım. Maske, mesafe, temizlik kuralı şu an vazgeçilmezimiz” dedi.
AŞILAMADA SON DURUM
Güncel verilerde, salgına karşı devam eden aşılama çalışmalarıyla ilgili son bilgiler de yer alıyor. Buna göre, birinci doz Türkiye ortalaması yüzde 81.60, ikinci doz ortalaması yüzde 63.31, birinci, ikinci ve üçüncü doz toplamı ise 99 milyon 582 bin 607 oldu.
DÜN VAKA VE VEFAT SAYISI KAÇTI?
Bakanlığın 7 Eylül verilerine göre, dün 304 bin 864 test yapılmıştı. Dün, 23 bin 68 vaka tespit edilirken, 274 kişi hayatını kaybetmiş ve 34 bin 402 kişi sağlığına kavuşmuştu.
TOKİ'den tanıdık isimlere milyarlık 'deprem konut ihaleleri'66 izlenme
Her şey katarlıların rahatı için! Katar'da Türk malı ayçiçek yağı sudan ucuz!78 izlenme
AKP sigortasız işçi çalıştıranlarla mücadeleyi imamlara havale etti!226 izlenme
Uzman isim açıkladı: Emekliye seçim öncesi seyyanen zam geliyor40 izlenme
Almanya’da corona virüsüne karşı halka 756 milyar euro dağıtılacak!124 izlenme
Konteynerde yaşayan depremzede isyan etti: "Siz sarayda oturun, bize bir evi çok gördünüz"37 izlenme
Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in ihaleleri için suç duyurusunda bulundu!58 izlenme
İmamoğlu'ndan CHP'li yöneticilerin Esenyurt Belediyesi'ne alınmamasına sert tepki34 izlenme