İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akın'ın, katıldığı "Aileni ve Neslini Koru" programında yaptığı konuşma gündem yarattı.
"2030'A KADAR BU BÖYLE DEVAM EDECEK"
400 bin çocukta görülen sorunları dile getiren Akın, ''Binlerce çocukta ateizm, deizm ve agnostizm ile manen ölüm, eşcinsellik ile toplumsal ölüm ve intihar ile madden ölüm görülüyor. 3'ü de bir çocukta görülür mü? 2030'a kadar bu devam edecek. Çünkü biz yokuz.
"BU KİŞİLERİN YÜZDE 99'UNDA HİÇBİR SORUN YOK"
SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞIYOR
Prof. Dr. Ahmet Akın'ın gençlerle ilgili gündem yaratan açıklamaları sosyal medyada büyük ses getirirken, çok sayıda kullanıcının yaptığı yorumların ardından olay kısa sürede Twitter'da TT oldu.
KRT
Asgari ücrette Avrupa’nın dibindeyiz!
Cami tuvaletinde zihinsel engelli bireye tecavüz eden sapık, iyi hal indirimi aldı!
Devletin kasasına Ali Cengiz oyunu!
Sağlıkta kriz büyüyor: Hekimler üç gün iş bırakacak
Türkiye günlerce bu olayı konuşmuştu: Müslüme'nin dedesinin cezası belli oldu
Nakit tarihe karıştı kredi kartıyla yaşıyoruz: Harcamalar rekor kırdı
Malatya’da 3.6 büyüklüğünde deprem
Mansur Yavaş'tan 'Kemal Kılıçdaroğlu' açıklaması: "İş kavgaya döndü"
AKP'li Şamil Tayyar'dan dokunulmazlık tehdidi! "Özgür Özel ile başlangıç yapmak lazım"
Türkiye bunu da gördü! Erdoğan'ın kovduğu 3 Merkez Bankası başkanı müşavir oldu, kıyak maaşa bağlandı!
THK, ertelenen ödemeleri için 12 ambulans helikopterini satıyor
Para saçılan havalimanlarına yolcu uğramıyor
Sanayciler kur artışına böyle isyan etti! 'Üretim tehlikede'
Adıyamanlıların 'Abdurrahman Tutdere' isyanı: “Yeter. Acımızdan öldük yeter. Çocuklarımız işsiz yeter. Allah’tan korkun yeter”