AKP Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, istifa ettiğini duyurdu. Güler, "Yakınımızı, akrabamızı, eşimizi, dostumuzu kayırmadık. "Hiçbir yakınımızı öncelemedik, Hiçbir yakınımızı öncelemedik, ihale peşinde koşmadık" diyerek istifasını açıkladı.
Güler, yazılı olarak yaptığı istifa açıklamasında, 2018’de göreve gelişinden itibaren partisine kazandırdığını belirttiği “başarı”larını anlatırken “Makam kapımızı dil, din, meşreb, köy, bölge farkı ayırt etmeden herkese açık tuttuk. Bu süreçte adalet ve eşitlik kavramına çok büyük önem verdik. Yakınımızı, akrabamızı, eşimizi, dostumuzu kayırmadık. Hiçbir kamu kurumunda istikbal peşinde koşmadık. Hiçbir yakınımızı öncelemedik, ihale peşinde koşmadık. Kimseye haksızlık yapmamaya azami özen gösterdik” dedi.

Parti yöneticilerine teşekkür eden Güler, açıklamasını “Bu süreçte çalıştığımız bütün arkadaşlarımızdan, istemeden de olsa kalbini kırdığımız bütün herkesten helallik istiyorum. Liderimizin dediği gibi; Bu şarkı burada bitmez. Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliği’nde partimize hizmet etmeye daha büyük bir coşku ve heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla…” ifadeleriyle bitirdi.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/214015/akpdeistifasokuihalepesindekosmadik
Yozgat'ta tarihin en kötü ayçiçeği hasadı oldu! Tarlayı hastalık vurdu, çiftçi umduğunu bulamadı22 izlenme
Pentagon: Türkiye Suriye'de hava görev emrinden çıkarıldı106 izlenme
Kanada, Türkiye'ye silah ihracatı kısıtlamalarını kaldırdı35 izlenme
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında çarpıcı iddia!113 izlenme
Benzine 'dolar' zammı yolda!45 izlenme
RTE'nin korumalarının G.Afrika'da protestoculara saldırdığı ortaya çıktı !2447 izlenme
AFAD çalışanından konteyner isteyen kadına taciz iddiası! Mesajları ifşa oldu59 izlenme
İçtaş’ın uçmayan yolcu Zafer’i!48 izlenme
Abdurrahman Tutdere: "Şu an Adıyaman yas yerine döndü. 6 Şubat'taki matem havası bir kez daha bu kentin üzerine düştü”
PİAR Araştırma Şirketi 'en başarılı belediye başkanı' anketinin sonucunu açıkladı
İslam Hukuku Uzmanı Ali Akın'dan 'Abdülhamid'i tahtan masonlar indirdi' diyenlere çarpıcı yanıt: "Abdülhamid masonların balo masrafını hazine-i hassadan karşılıyordu yahu. Belge numarasını da vereyim"
Havuz medyasının yazarı AKP'li Burhanettin Duran canlı yayında teröristbaşı Öcalan'a 'sayın' dedi !