Balıkesir’de, kendilerinin peygamber soyundan geldiğini belirten 4 kişi, hanesine ve kendisine yapılan büyüyü bozmak bahanesiyle ismi açıklanmayan bir kişinin 13 bin TL’sini ve ziynet eşyalarını aldı.
Dolandırıldığını anlayan kişi polise başvurdu. Emniyet güçleri tarafından yapılan teknik takip ve soruşturmanın ardından şüphelilerin F.C., D.C., Y.C. ve S.C. olduğu tespit edildi.
Şüphelilerden D.C. ve Y.C. yakalanarak, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. F.C. ve S.C.’nin ise yapılan takip neticesinde İzmir’e kaçtıkları belirlendi. İzmir’deki ikametleri belirlenen 2 şüpheli de yakalanarak Balıkesir’ getirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)
Almanya'da anket: Almanların 3'te 2'si Erdoğan'ın ziyaretini istemiyor!109 izlenme
Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan flaş açıklamalar…61 izlenme
Devletin kaymakamı AKP için seçim çalışmasında!279 izlenme
Mersin Şehir Hastanesi'nde skandal iddia! "Hastanede erkek hemşire yok caiz değil" diye hastaya bakmadılar!96 izlenme
Eski Japonya Başbakanı Abe'ye yönelik suikastla ilgili çarpıcı açıklamalar!57 izlenme
Niyet Diyanet’in önünü açmak15 izlenme
Çiftlik Bank vurguncularının özel yazışmaları ortaya çıktı124 izlenme
Gemiden iniyor mu? Mehmet Metiner parlamenter sisteme övgüler yağdırdı!69 izlenme
'Emine Erdoğan için komisyon kuruldu' iddiası Meclis’te
Boğaziçi öğrencilerine 'terörist' diyen Bahçeli'nin ilk üniversite işgalini yapan isim olduğu ortaya çıktı!
Emekliler için korkutan senaryo! 'Kök Maaş' tehlikesi yine kapıda
Ülkesine geri dönen Suriyeli 'Çok memnundum ama her şey çok pahalandı, o yüzden gidiyorum!'