Özgür Özel Yeni Parti'nin kuruluşunu böyle ilan etti! AKP ve Butlan CHP'sini titretecek sözler! Tarihe geçen an

15 izlenme 24 Temmuz 2026
Reklamlar

CHP'den istifa eden 91 milletvekili ile kurulan 'Yeni Parti'nin resmi kuruluşu, Özgür Özel tarafından Hacı Bayram Veli Camii avlusunda yapılan tarihi basın açıklamasıyla duyuruldu.

Lozan Barış Antlaşması'nın 103. yıl dönümünde gerçekleşen bu kritik açıklamada Özel, partisinin mecliste ilk ve son kez ana muhalefet olarak yer alacağını, hedeflerinin mutlak iktidar olduğunu vurguladı.

İçişleri Bakanlığı'na verilen dilekçe süreci, yeni partinin yol haritası ve Özgür Özel'in saray yönetimine karşı verdiği çarpıcı mesajların tamamı

Sözcü TV

Bunlar da İlginizi Çekebilir

NATO Zirvesi para yutuyor YKS'ye giren kızını bekleyen babadan yürek burkan isyan: 'Kazanamasın diye dua ediyorum, kazansa okutamayacağım' Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan acı haber: Bir asker şehit oldu Mısır televizyonları bu rezillikleri yayınlamaya başlamış !