Home
30 Mart 2018 ( 168 izlenme )
Reklamlar

Odatv kumpasının hakimi yakalandı

Bursa'da, FETÖ/PDY üyelerinin gizlenmek için kullandığı “gaybubet” olarak adlandırılan evlere düzenlenen operasyonda, Odatv ve Şike kumpaslarının hakimi Hikmet Şen, sahte kimlikle yakalandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bursa, İstanbul, Kırklareli ve Sakarya'da örgüt üyelerinin gizlenmek için kullandığı “gaybubet” olarak adlandırılan evleri tespit etti. Ekipler, sabah saatlerinde 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyip, 14'ü firari 20 kişiyi gözaltına aldı.

Operasyonda 1 şüpheli, polis ekiplerine kimlik göstermek istemedi. Kimliğin sahte olduğunu anlayan ekipler, şüphelinin, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nden hakkında aranma ve yakalama kararı bulunan, Odatv ve Şike kumpaslarının hakimi Hikmet Şen olduğunu belirledi.

Hikmet Şen, Odatv kumpasında, gazeteciyazar Soner Yalçın'ın tahliye edilmemesi gerektiğini belirtmişti. Şen, Yalçın'ın tahliye edildiği duruşmada karşı oy kullanmıştı. Bir diğer Odatv kumpası hakimi Mehmet Ekinci ise, Şen'e yakın bir mesafede, Yalova'da yakalanmıştı. 

Operasyon düzenlenen evlerde yapılan aramalarda; 5 sahte kimlik, 30 cep telefonu, 13 tablet bilgisayar, 3 dizüstü bilgisayar, 9 flash bellek, 26 bin lira ve 3 bin 300 dolar ele geçirildi. Gözaltına alınan Hikmet Şen ile 19 kişi, Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

https://odatv.com/odatvkumpasininhakimiyakalandi30031845.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Emekliye bin TL fazla ikramiye veremeyenler, faiz baronlarına trilyonlar aktarıyor' Merkez Bankası rezervleri 1 haftada eridi: 5.4 milyar dolarlık düşüş! Ekonomi sanatı da vurdu: Müjdat Gezen Tiyatrosu kapanıyor Lari, TL'yi 7'ye katlayınca Gürcüler akın akın gelip Artvin Kemalpaşa'da ne var ne yok satın alıyor!