Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, AKP seçim otobüsünden inen bir adamın, küçük bir çocuğu kovaladığı görülüyor. Adamın, çocuğu neden kovaladığı bilinmezken, yine adamın, çocuğun kafasına neden vurduğu da anlaşılmıyor.
Dün çekildiği belirlenen görüntülerde, adamın, çocuğa vurmasından sonra, çocuğun yere düştüğü de fark ediliyor.
İddiaya göre, Bingöl'de gerçekleşen olayda, çocuğa vuran adamın, bir süre çevresine baktığı gözükürken, sonrasında ise hiçbir şey olmamış gibi seçim aracına bindiği görülüyor.
Erdoğan duyurdu: Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel AKP'ye geçiyor
Menzil Cemaati 12 yaşındaki çocuğun şüpheli ölümüyle ilgili paylaşımlara erişim engeli getirtti
Barış Manço'nun bu şarkısı Atatürk'e çok yakıştı! Milyonlarca tık alan görüntüler
Türkçe konuşulmasını yasakladığı iddia edilmişti… BMW’den cevap geldi
Tek zam asgari ücreti uçuruma sürükler
Çocuk istismarından tutuklanan tarikat lideri hakim karşısında!
Özel 'envanter yetersiz' dedi, 19 Mart'la kıyasladı: "O paraya üç bin uçak alınırdı"
İstanbul Emniyeti'nin hizmetine sunulan lüks polis araçları turistleri şaşırtmaya devam ediyor... O anları böyle kayda aldı: "Maaşallah"
Takdir toplayan sözler: "Müteahhitlerin borcu siliniyor. Fatura ödeyemeyen Fatma Nine'nin saati sökülüyor. Adalet olmadı mı ekonomi düzelmez. Atatürk gibi bir insan lazım"
Emekli maaşını hesabında gören şoke oldu! Noyan Doğan yanlış hesaplamaları tek tek anlattı
Cübbeli Ahmet'ten bir Vehhabilik uyarısı daha: "Sonu kan ve katliam olacak; FETÖ’de olduğu gibi iş işten geçecek"
Sudan'la anlaşma 'görev zararı' olarak döndü! 'Olan yine vatandaşın vergilerine oldu'
Euro/TL ilk kez 39,00 lirayı aştı
Dolardan bir tarihi rekor daha! İşte dolar ve piyasalarda son durum