Anasayfa1
12 Eylül 2025 ( 24 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan duyurdu: Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel AKP'ye geçiyor


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’den istifa eden Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel’in AKP'ye geçeceğini duyurdu.


Beykoz Belediye Başkan Vekili Özlem Vural Gürzel, geçtiğimiz günlerde CHP'den istifa ettiğini açıkladı. Gürzel'in ardından CHP'li 3 CHP'li Meclis üyesinin de partiden istifa ettiği belirtildi.

Beykoz'daki bu istifaların nedeni merak konusu olurken AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MYK sonrası yaptığı açıklamada Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel’in AKP'ye geçeceğini açıkladı.

GÜN BELLİ OLDU: AKP ROZETİ TAKACAKLAR

CNN Türk'te yer alan habere göre Erdoğan’ın cumartesi günü AKP Teşkilat Akademisi kapanış programında Beykoz Belediye Başkanvekili Özlem Vural Gürzel'e ve beraberinde CHP’den istifa eden Beykoz Belediye Meclis üyelerine AKP rozeti takmasının beklendiği ifade edildi.

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Japon deprem uzmanı Moriwaki’den ezber bozan tavsiye: "Deprem çantanıza bu iki şeyi mutlaka koyun" Maliye Bakanı olacak adam et süt ve yumurta fiyatlarının neden uçtuğunu açıkladı Kocaeli’de öğretmen şiddeti! 17 yaşındaki genç, çıraklık eğitimi aldığı okulda öğretmeni tarafından sınıfın ortasında darp edildi! Bu da oldu: Müftülükler Erdoğan için namazlara muafiyet getirdi!