Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanığın yargılandığı davada tutuklu kalmadı. Dün verilen karar sonrasında Engin Polat ve babası Sezgin Polat da tahliye oldu.
Polatlar davasında verilen tahliye kararları sosyal medyada büyük tepki topladı. Oyuncu Nurgül Yeşilçay da duruma sessiz kalmadı. Yeşilçay, tepkisini sosyal medyada paylaştığı video ile gösterdi.
‘ADALET YA NASIL UNUTMUŞUZ’
Bulmaca çözerken bir video çeken Yeşilçay, “Soruyorum; Hak, hukuka uygunluk, hakkı gözetme? diye sorarak “Adalet” kelimesini bulmaya çalıştı. Videonun sonunda kelimeyi hatırlayan Yeşilçay, gülerek, “Adalet ya, nasıl unutmuşuz!” diyerek durumu tiye aldı.
Tele1
Boğaziçi akademisyenlerinden gözaltına alınan öğrencilere destek! "Öğrencime dokunma"
Artvin'li Gençlerin Mehmet Cengiz'e Türkülü Yanıtı İzlenme Rekorları Kırıyor !
Ve AKP'den ilk parça kopuyor mu?
Bakan Işıkhan duyurdu: Emekliye ek zammın yatacağı tarih belli oldu
CHP'den ilk açıklama geldi! "Bu FETÖ taktikleridir bize sökmez!"
AKP'li vekil Barzani'yi görünce kendinden geçti, övmeye doyamadı! "Sen gözümüzün nurusun, Kürtlüğü senden öğrendik!"
Fatih Altaylı ile İsmail Saymaz'a soruşturma
Anıtkabir’de büyük saygısızlık ! ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları attılar !
Erdoğan'a memleketi Rize'de şok! 'Peki ben size bir çay paketi versem nasıl olur?' Vatandaşlar 'Hayııııırrrr!'
Dünyanın en pahalı pasaportu Türkiye'de