Home
29 Haziran 2021 ( 89 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'in iddiası desteklendi: Burak Başlılar'a takipsizlik kararının belgesi ortaya çıktı!


Sedat Peker'in, FETÖ'den yargılanan Burak Başlılar'a takipsizlik kararının getirilmesi iddiası, Barış Terkoğlu'nın paylaştığı belgeyle desteklendi.


Attığı tweetlerle sık sık gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker çok konuşulacak yeni bir iddia paylaştı. 

Adını Paramount Hotel ile de duyduğumuz Cihan Ekşioğlu ile Burak Başlılar hakkında FETÖ Borsası oluşturdukları iddasını gündeme getiren Peker, Başlılar'ın itirafçı yapılarak hakkındaki FETÖ soruşturulmasına takipsizlik kararıyla kapatıldığını ifade etti.

HalkTV ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın ile Sözüm Var programında konuşan Barış Terkoğlu Peker'in iddia ettiği takipsizlik kararına ilişkin belgeleri ortaya çıkarttı. 

Terkoğlu, sözü geçen Başlılar hakkında iki farklı takipsizlik kararı olduğunu ancak belgelerde imzası bulunan savcının Peker'in twitlerinde yer alan savcıdan farklı olduğunu belirtti.


https://www.krttv.com.tr/gundem/sedatpekeriniddiasidesteklendiburakbaslilaratakipsizlikh83104.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'2040’a kadar su sorunu çözüldü' denmişti: Milyarlık baraj 7 yıl sonra kurudu! Yeniden değerleme oranı belli oldu Seçim gazının mesajı geldi kendisi ortada yok Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara Kurban Bayramı'nda bağış çağrısı: "Bu zorlu günleri yine birbirimize destek olarak hep birlikte aşacağız"