Diyarbakır’da, Türkiye’yi sarsan Narin Güran cinayetinin sanıklarından Nevzat Bahtiyar’ın ailesi ile akrabaları arasında silahlı kavga çıktı. Taş, sopa ve silahların kullanıldığı çatışmada Bahtiyar’ın oğlu ve yeğeninin de aralarında bulunduğu toplam 6 kişi yaralandı.
2 grup arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada 11 şüpheli daha gözaltına alındı. Böylece gözaltı sayısı 15’e yükseldi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, Narin Güran cinayeti davasında hapis cezasına çarptırılan Nevzat Bahtiyar’ın yakınları ile akrabaları olan Kaya ailesi arasında kavga çıktı. Çarıklı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı, taşlı ve sopalı çatışmaya dönüştü.
1 şüphelinin çatıda pompalı tüfekle yakalanma anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Habertürk'teki habere göre gerginlik,
Bahtiyar ailesine ait kahvehanenin yakınlarında başladı. Henüz
bilinmeyen bir nedenle karşı karşıya gelen Bahtiyar ve Kaya aileleri
arasındaki sözlü tartışma, kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. İlk
etapta taş ve sopaların havada uçuştuğu kavgada, Kaya ailesinden 4 kişi
aldıkları darbelerle çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olayın büyümesi üzerine tarafların yakınları da devreye girerek silahlara sarıldı. Silah seslerinin yankılandığı mahallede, Nevzat Bahtiyar’ın oğlu ve yeğeni vuruldu.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay sonrası bölgede yeni bir çatışma riskine karşı emniyet güçleri Çarıklı Mahallesi’ni abluka altına aldı.
'Milliyet farkı' ödemesi alan otelin cezası belli oldu: Bakanlıktan 4 gece 5 günlük ceza!
Erzurum'da İmamoğlu'nun mitingine taşlı saldırı! "Erzurum Valisi, belediye başkanı insanları tahrik ediyorsunuz. Sizin hakkınızda suç duyurusunda bulunacağız"
'Kaçış planı' ve 'TURKEN' açıklaması kulisleri hareketlendirdi: 'Avustralya, Katar ve Hollanda’dan da alım artmış'
Ortadoğu uzmanı usta gazeteci Hüsnü Mahalli'den çok çarpıcı Kudüs yorumu !
AKP'den ayrılan Fakıbaba, Erdoğan ile yaptığı görüşmeye ilişkin şunları söyledi: "Konuyu Cumhurbaşkanımıza sundum."
Bursa'da korkunç anlar: Parkta oynayan çocuklara saldırdı!
Bu habere bakanın içi acıyor! TSK’da deprem tam gaz devam…Said Nursi’nin evini ziyaret eden general rütbe aldı!
Yeğenine cinsel istismarda bulunan Osman Çur'un tahliyesine itiraz reddedildi!
Genç kadın, otobüste uğradığı cinsel tacizi saniye saniye kaydetti!
Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları