Home
08 Ekim 2024 ( 28 izlenme )
Reklamlar

Mansur Yavaş’tan Google’ın ‘Atatürk’ küstahlığına tepki: "Tekrar hatırlatma vakti geldi"


ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili yapılan arama sonuçlarında “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ibaresini kaldıran Google’a tepki gösterdi.



Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili yapılan arama sonucunda ‘Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu’ ibaresine kaldırdığı gerekçesiyle tepki çeken Google konuyla ilgili geri adım atmıştı.

Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından biri olan Google, bu kararından aniden vazgeçti. Son günlerde Atatürk ile yapılan aramalarda yine bu ibarenin kaldırılmış olduğu görüldü.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı (ABB) Mansur Yavaş, Google’ın söz konusu uygulamasına tepki gösterdi.

“TEKRAR HATIRLATMA VAKTİ GELDİ”

Yavaş, Google’a yönelik 6 ay önce yaptığı paylaşımı alıntılayarak “Bu paylaşımı 6 ayda bir güncelleyecek miyiz? ‘Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu’ ibaresini tekrar hatırlama vakti geldi…” dedi.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koronavirüse yakalanan AKP'li vekilin oğluna ambulans uçak hizmeti! Oğlu Kartalkaya'da ölen Danıştay Başkanı Turizm Bakanlığı'nı işaret etti: "Turizm Bakanlığı, Turizm Bakanlığı yetkilileri hakkında soruşturma izni vermedi" Hatay'da yangının sardığı yerleşim yerinden video çeken vatandaş "Çok fena!" Erbakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük umut bağladığı OVP'yi eleştirdi: Milletin derdine derman olamayacak