DHA'nın haberine göre, olay, saat 15.00 sıralarında İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi, Fatih Caddesinde bulunan bir mobilya atölyesinde meydana geldi. İş yeri sahibi Talha Ö. (27), iddiaya göre, atölyeye giderek Suriye uyruklu kiracısı Muhammed Misto'dan (29) birikmiş kira borcunu istedi.
Parayı vermeyeceğini söyleyen kiracı ile mülk sahibi arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Misto ile atölyede bulunan akrabaları Ahmet Talep (21), Mecit Misto (28) ve Muhammed Mesteo (23), tornavida ve demir çubuklarla mülk sahibi Talha Ö.'ye saldırdı. Çevredeki esnafın da dahil olduğu kavgada 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırırken, çevrede ise güvenlik önlemi aldı. Polis, olayla ilgili Suriye uyruklu 4 kişiyi gözaltına aldı. Yaralanan 5 kişi ise özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yeniçağ
ABD'den 8 Türk şirketine yaptırım kararı
128 milyar dolar skandalında süper kâr! "Kimler aldı?"
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırının 6 sanığı tahliye edildi
CNN'in büyük oyunu: Muhabiri Gazze sınırındaki roket saldırısına uğradığı görüntülerin kurmaca olduğu ortaya çıktı 'Korkmuş gibi yapın'
AKP'li isimden Şehit Anaları Derneği Sözcüsü'ne kan donduran sözler!
Sağlık Bakanı Koca güncel corona verilerini açıkladı: Toplam hasta sayısı 259.692’ye, vefat sayısı da 6.139’a yükseldi!
Tartışma programlarının kadrolu yandaşından teklif: Hırsızlık yapanın elini keselim
Yoğun bakım yatağı bekleyen çocuk yaşamını yitirdi! Yurttaşlar İsveç şovunu hatırlattı!
'İBB Haber' ve 'Büyükşehir Çalışıyor' hesapları İmamoğlu 'aleyhine' paylaşımlara başladı: 'Yöneticisi Murat Kurum'la anlaştı' iddiası