Bolu'daki otel yangını esnasında babası Erdal Şahin'i görüntülü telefonla aradıktan sonra 12. kattan atlayan ve ağır yaralanan Şevval Şahin, Abant İzzet Baysal Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.
Memleketi Bartın'da son yolculuğuna uğurlanan Şevval Şahin'in son doğum gününde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Antalya'da çekilen görüntülerde, Şevval'in arkadaşlarının yaptığı sürpriz kutlama nedeniyle oldukça neşeli olduğu görüldü.
26 Eylül 1998 doğumlu olan Şevval'in yaklaşık 3.5 ay önce Antalya'da çalıştığı ve çekilen görüntülerden birkaç gün sonra ise Bartın'a geldiği öğrenildi. Yaklaşık 2 ay da Bartın'da ailesinin yanında çalışan Şevval'in 1.5 ay öncesinde de Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki yanan otelde garson olarak çalışmaya başladığı belirtildi.
Kaynak: İHA
Gerçek Gündem
Tehdit adım adım büyüyor: Suriyeli sayısı Hataylıları geçti
Ermenistan, Gence ve Mingeçevir'e füze ile saldırdı! 2'si çocuk 5 sivil hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı!
Ankara Gölbaşı KYK Yurdu'nda kalan öğrenciler, yurtta yaşanan sorunları protesto etmek için yurt binası önünde eylem yaptı!
CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin, Erdoğan'a neden sırtını döndüğünü açıkladı
Binali Yıldırım'dan enflasyon yorumu! 'Amerika'da 7 kat, bizde 2 kat artmış'
MHP’li İlçe Başkanı zehir zemberek sözlerle istifa etti!
İstanbul mayınlı arazi gibi! Şoke eden koronavirüs haritası!
Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez'den Erdoğan'a çok konuşulacak enflasyon eleştirisi!
İBB Başkanı İmamoğlu'dan 9. kez reddedilen taksi teklifi açıklaması
Sayıştay'a 'çalışma başlattık' dedi ama yine bildiğini yaptı: AKP’li belediye Sayıştay’ı dinlemedi!