Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni Eğertutmaz Deresi kenarında çuvala koyulup üstü taşlarla kapatılmış halde bulundu.
19 gün süren Narin'i arama çalışmalarından bir detay daha ortaya çıktı. Narin’in köylüler ve ailesi tarafından aranmaya başladığı anın görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülerde okul civarında kalabalık bir grubun Narin'i aramaya başlamak üzere dağıldığı sonra yan tarafındaki tarlalardan gelen 16-17 yaşlarındaki 2 erkek çocuktan birinin kameranın kadrajına girdiği görüldü.
Çocuklardan birinin iki elini dizine vurarak, kendini yere attığı, diğer çocuğun onu kolundan tutup kaldırdıktan sonra caminin olduğu yöne doğru gittikleri anlar kayda girdi.

Köylülerin ve ailesinin 21 Ağustos’ta Narin’i aramaya başladığı saatlere ait görüntüler okulun güvenlik kamerasına takıldı. Görüntüler dava dosyasında yer alırken aile ve köylülerin saat 20.02’den itibaren okul civarında bir toplandığı belli oldu.

Okul yakınında toplanan kalabalık aramalar için dağıldıktan sonra okulun yan tarafındaki tarlalardan gelen iki çocuk saat 20.37’de kamera açısına girdi.
Cami yönüne doğru ilerleyen çocukların ardından saat 21.00 sıralarında arama yapan kalabalığın büyüdüğü görüldü.
halktv.com.tr
Erdoğan 'TL'ye dönün' dedi, dolar mevduatı patladı!
Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında iddianame hazırlandı: 61kişiye dava, bazı kamu görevlilerine kara para soruşturması
SADAT'ın kurucusuna suç duyurularına rağmen 2 yıldır dava açılmadı!
İstanbul’da bir siyanür dehşeti daha! 1’i çocuk 3 kişinin cesedi bulundu
ABD’den Türkiye'den iki şirkete yaptırım kararı!
Çocuğa istismardan tutuklanan müftüye sahip çıkan Sendika Başkanı'ndan halka hakaret: "Havlayıp saldırıyorsunuz"
CHP'den koronavirüs raporu: Vatandaş kaderine terk edildi!
AKP, Karabağlar’da okullarda seçim propagandası yapıyor!
Yürürlüğe girdi: Esnafa sadaka gibi destek!
Sinan Ateş'in kitaplarını dağıttılar, gözaltına alındılar: 'Adaletin geldiği nokta'