RTÜK’ün Sedef Kabaş’ın sözlerini gerekçe göstererek 5 hafta yayın yasağı getirdiği Demokrasi Arenası dün akşam yeniden ekranlara döndü.
Gazeteci Uğur Dündar'ın konuğu olan Müjdat Gezen'in Binali Yıldırım taklidi ise sosyal medyanın gündemine oturdu.
Müjdat Gezen, telefonla konuşarak "Cemil şu an yanlı yayındayım. Yanlı yayındayım diyorum aklım bizim kanallara gidiyor, canlı yayındayım. Merak etme o ihale oldu bitti. O iş bitti, bitti. En düşük fiyatı biz vermişiz. Zaten bizden başka katılan olmadı" sözleri ile Yıldırım'ı taklit etti.
Gençlere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gördüğü pankarta kayıtsız kalamadı: 8 ay sonra birilerini delirteceksiniz.
Milyonlarca yurttaş yardıma muhtaç!
Afyon’a deniz gelecekti 6 yıldır gelemedi!
Vergi, harç ve cezalara tarihi zam yolda!
Mahkeme Hamza Yerlikaya'nın diplomasının sahte olduğunu tescilledi!
Felaketin görüntüsü! Muğla'daki helikopterin çarpma anı da düşme anı da kamerada
İmamoğlu'na 2 yıla kadar hapis talebi!
Başkentin dev projesi Almanlar’a devredildi
İlahiyatçı Dekan, TRT'de açıkça uyardı! '15 Temmuz'dan gerekli ders alınmadı, bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor!'
Kaçak göçmenler, Türkiye'ye giriş yöntemlerini anlattılar: "Afganistan’dan yeni geldik, 3 kişi 3 bin dolara mâl oldu. İran sınırından sonra yürüyerek geldik"