Melih Gökçek'in 'mangal yürekli kız kardeşi'nden Muharrem İnce'ye hakaret !

5436 izlenme 16 Haziran 2018
Reklamlar

Daha önce Atatürk'e ettiği hakaretlerle gündeme gelen ve katıldığı evlilik programlarıyla bilinen Yağmur Avcı, yaşadığı Hollanda'da oy kullanırken Muharrem İnce'ye hakaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP'ye verdiği destekle bilinen Avcı, oyunu bu yönde kullandıktan sonra Muharrem İnce'ye el hareketleriyle hakaret edip videoya çekti. Hollanda'da yaşayan Avcı, sandıkta çektiği bu videoları sosyal medyada paylaştı. Sandıkta bu görüntülerin alınması suç teşkil ederken, yetkililerin atacağı adım merak ediliyor.

Avcı'nın videolarını daha önce paylaşan Ankara eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Hollanda’da yaşayan mangal yürekli kız kardeşime alkışlar” ifadelerini kullanmıştı.

İşte Avcı'nın sandıkta çektiği Muharrem İnce'ye hakaret videosu

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Uyku laboratuvarı ‘uykuya’ alındı! Milyonluk cihazlar depolara kaldırılmış! 15 Temmuz'un en tepesindeki ismin 2023'ten beri AKP üyesi olduğu ortaya çıktı Uçakta herkes inmeye çalışırken o aniden namaz kılmaya başladı, geçişi engelleyen adam gözaltına alındı Düzce'de deprem: İstanbul'u etkiler mi?