23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 105. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis'te özel etkinlikler düzenlendi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un oturumun açılışını yapmasının ardından Başkanlık Divanı, oturumu yönetecek çocuk başkana ve çocuk katip üyelere devredildi.

Bu oturumda Genel Kurul'da milletvekili sandalyelerinde çocuklar oturdu. Oturumu yöneten isim, 4. sınıf öğrencisi Berra Koramaz oldu.
Koramaz, konuşmasında "Bugün bizlerin günüdür kutlu olsun. Bu mirası ileriye taşımak için inanç, çaba ve irademizin çok güçlü olduğunu bilmenizi isterim" ifadesine yer verdi.
Melike Sena Demirhan'ın sözleriyse oturuma damga vurdu:
- "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir... Biz varız, biz geleceğiz "Bugün bu yüce Meclis'te bir çocuk olarak sesimi duyurabiliyorum.
- Bu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize miras bıraktığı Cumhuriyet'in eseridir. O halde bu emaneti daha da yüceltmek için hep birlikte çalışalım çünkü egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Çünkü biz varız, biz geleceğiz."

Nefes
Kredinin müjdesi var, kaynağı yok: Müjdeyle açıklanan 150 milyar TL'lik paketten kredi kullanabilen olmadı!
Gülistan Doku soruşturmasında tanıdık müfettiş: Soylu döneminde İmamoğlu’nu soruşturmuştu
Barzani'nin konutuna dronlu saldırı düzenlendi!
46 millet bahçesinin maliyeti 1 milyar 688 milyon lira!
Suudi Arabistan ile imzalanan mutabakat anlaşmalarının detayları açıklandı
TV 100 canlı yayınında gergin anlar: Yandaş Hacı Yakışıklı tarikatları savununca Barış Yarkadaş ile canlı yayında birbirlerine girdiler!
Gemiyi terk eden terk edene! İktidara yakın bir yazar daha başkaldırdı!
Türkiye'nin konuştuğu cinayette Süleyman Soylu, valiyi böyle aklamış
İBB’den Atatürk için özel anma programı: Camide mevlit, cemevinde lokma
AKP’li yönetim İBB şirketlerinin vergi borcunu da ödememiş! 800 milyonluk borç yapılandırıldı!
Devran Güran kritik soruyu yanıtladı: Salim Güran ‘siz karışmayın ben hallederim’ dedi mi?
AKP’li başkan yeni makam aracıyla ‘Halka hizmet hakka hizmet’ diyerek poz verdi!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den mesai saati açıklaması geldi!
Şarbona yakalanan hasta konuştu: Et yemedim, temas ettim