23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 105. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis'te özel etkinlikler düzenlendi.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un oturumun açılışını yapmasının ardından Başkanlık Divanı, oturumu yönetecek çocuk başkana ve çocuk katip üyelere devredildi.

Bu oturumda Genel Kurul'da milletvekili sandalyelerinde çocuklar oturdu. Oturumu yöneten isim, 4. sınıf öğrencisi Berra Koramaz oldu.
Koramaz, konuşmasında "Bugün bizlerin günüdür kutlu olsun. Bu mirası ileriye taşımak için inanç, çaba ve irademizin çok güçlü olduğunu bilmenizi isterim" ifadesine yer verdi.
Melike Sena Demirhan'ın sözleriyse oturuma damga vurdu:
- "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir... Biz varız, biz geleceğiz "Bugün bu yüce Meclis'te bir çocuk olarak sesimi duyurabiliyorum.
- Bu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize miras bıraktığı Cumhuriyet'in eseridir. O halde bu emaneti daha da yüceltmek için hep birlikte çalışalım çünkü egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Çünkü biz varız, biz geleceğiz."

Nefes
Kapanan şirket sayısı yüzde 33 arttı
Ekonominin hali, Bakanı yalanladı!
Öğretim üyesi, online derste depremzede öğrencisiyle dalga geçti! "Bırak ya sanki atom bombası attılar”
Türkiye'nin dış borcu 457 milyar doları buldu
Kira bile ödeyemiyorlar! Tekstil sektörü de alarm vermeye başladı!
Silivri açıklarında fay hattının üstüne gaz depolama tesisi kurulmuş
Fatih Altaylı'dan Hafize Gaye Erkan'ın "Annemlere yerleştik" sözlerine tepki: "Akım derken bokum demenin tam tarifidir"
'Numan Kurtulmuş'un Erdoğan hakkında söylediklerini açıklarsam başı derde girer'
Rizeli üretici AKP il başkanlığının önüne çay döktü: "Çay fiyatını kabul etmiyorum"
Duayen hukukçu ve Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk "Montrö’den çekilmek müebbet hapislik suçtur"