Muş’a bağlı 5 bin 800 nüfuslu Sungu Belediyesi’nin AKP’li başkanı Mehmet Salih Gürtürk, özel siparişle aldığı makam aracını “Halka hizmet Hakka hizmettir’ şiarıyla belde halkımızın refahını artırmak için durmak yok yola devam” paylaşımıyla sosyal medya hesabından tanıttı.
İhale şartnamesinde doğrudan istenilen aracın özellikleri koyulan ultra lüks makam aracına için 450 bin TL ödendiği öğrenildi
Teknik şartnamede, aracın 2021 model, çocuk koltuğu sabitleme özelliği, deri kaplı direksiyon simidi, panoramik açılır cam tavan, krom kapı eşiği gibi özellikler de olması istendi.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ
İlanda istenilen aracın rengi bile verilirken Belediye Başkanı Mehmet Salih Gürtürk, aracın fotoğraflarını “Her şey güzel bir Sungu için. Araç filomuzu her geçen gün daha da genişletiyoruz. Göreve başladığım günden beri halka hizmet Hakka hizmettir şiarıyla belde halkımızın refahını artırmak için durmak yok yola devam” notuyla Twitter hesabından paylaştı. Gürtürk, tepkiler üzerine daha sonra bu paylaşımını sildi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/yenimakamaraciylahalkahizmethakkahizmetdiyerekpozverdi6687103/
Elektrik mühendislerinden fatura uyarısı: 'Tek zamanlı' tarifeye geçin43 izlenme
Vatandaşın yanıtı gündem oldu: "Artık dayanamadığım şey? Recep Tayyip Erdoğan!"27 izlenme
Abdüllatif Şener: Kanal İstanbul ısrarı mal varlığı incelemesi olmasın119 izlenme
RTÜK ile 2 bakanlığın düzenlediği 1 günlük toplantıya 350 bin TL ödendi!35 izlenme
Çiller Ailesi’nin imarı değiştirilen arsasıyla ilgili gerçek ortaya çıktı!56 izlenme
'Büyükada İskelesi ihalesiz, bedelsiz TÜGVA'ya verildi' iddiası!150 izlenme
Çiftçiyi kredi afeti bekliyor20 izlenme
İmamoğlu'nu hedef alan Esenler Belediye Başkanı İBB'den 1.3 milyar TL ihale almış!722 izlenme