Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesiyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Soruşturma dosyasına giren çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.
Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre tutuklu amca Salim Güran’ın gözaltına alınan oğlu Devran Güran’ın ailenin diğer üyesi gibi olay gününe ait Whatsapp yazışmaları ve arama kayıtlarını sildiği tespit edildi. Diğer günlere ait mesajları silmeyen Devran Güran, bunun nedenini sorgu sırasında açıklayamadı.
Diyarbakır Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanan Devran Güran ifadesinde Narin’in kaybolduğu saatlerde düğün davetiyesi dağıtmak için Mardin’in Derik İlçesine gittiklerini söyledi.
Narin kaybolduktan sonraki günlerde aile meclisinin toplanıp bir karar alınmadığını öne süren zanlıya soruşturma kapsamında ulaşılan babası Salim Güran’ın aile üyelerine yönelik söylemleri soruldu.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında görevlendirilen Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan Devran Güran’a babası Salim Güran’ın Narin kaybolduktan 2 ya da 3 gün sonra kendisine ve amcalarına “siz karışmayın, ben bu işi hallederim” diye telkinde bulunup bulunmadığı soruldu. Devran Güran bu soruya “Babamın böyle bir söylemi olmamıştır” diye cevap verdi.
Kaynak: TELE1
Yıkım yargıda inşaat tam gaz20 izlenme
AKP'den milyonların beklediği açıklama: En düşük emekli maaşı ne olacak?45 izlenme
Bakan Çavuşoğlu: Durdurma değil ara vereceğiz127 izlenme
Maliye ve Hazine Bakanı Nureddin Nebati, 650 gelir uzmanı yardımcısı alınacağını duyurdu50 izlenme
Yurttan kovulan 17 yaşındaki öğrenci intihar etti39 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 21.495 yeni vaka tespit edilirken, 187 kişi hayatını kaybetti, 20.193 kişi sağlığına kavuştu!43 izlenme
Fettah Tamince rüşvet iddialarının ardından konuştu: "Avukatım yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum"54 izlenme
Özel'den İHA iddiası: "İki saat Erdoğan beklendi"25 izlenme
AKP Genel Merkezi'nde konuşan AKP'li seçmen: “Biz şaşaaya alıştık. Halka tepeden bakıyoruz vatandaşın içinde değiliz"
Açılmadan zam geldi! Çanakkale Köprüsü’nden geçiş 15 Euro’dan bakın kaça çıktı?
İş kuyruğundaki yurttaşlar sokaklara sığmadı
İktidara yakın kanalların patronlarına 2.3 Milyar TL'lik ihale kıyağı!