Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesiyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Soruşturma dosyasına giren çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.
Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre tutuklu amca Salim Güran’ın gözaltına alınan oğlu Devran Güran’ın ailenin diğer üyesi gibi olay gününe ait Whatsapp yazışmaları ve arama kayıtlarını sildiği tespit edildi. Diğer günlere ait mesajları silmeyen Devran Güran, bunun nedenini sorgu sırasında açıklayamadı.
Diyarbakır Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanan Devran Güran ifadesinde Narin’in kaybolduğu saatlerde düğün davetiyesi dağıtmak için Mardin’in Derik İlçesine gittiklerini söyledi.
Narin kaybolduktan sonraki günlerde aile meclisinin toplanıp bir karar alınmadığını öne süren zanlıya soruşturma kapsamında ulaşılan babası Salim Güran’ın aile üyelerine yönelik söylemleri soruldu.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma kapsamında görevlendirilen Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanan Devran Güran’a babası Salim Güran’ın Narin kaybolduktan 2 ya da 3 gün sonra kendisine ve amcalarına “siz karışmayın, ben bu işi hallederim” diye telkinde bulunup bulunmadığı soruldu. Devran Güran bu soruya “Babamın böyle bir söylemi olmamıştır” diye cevap verdi.
Kaynak: TELE1
Akar’dan mermi fiyatına indirim cevabı85 izlenme
İsmailağa liderinin bir oğlunun müdür diğerinin imam olduğu ortaya çıktı48 izlenme
İmamoğlu: "İki şeyle işimiz olmaz"45 izlenme
Fin Cumhurbaşkanı itibardan tasarruf etti! Tarifeli uçağa bindi, ekonomi sınıfında uçtu30 izlenme
'Pişmanım' demişti: Vicdansız hemşirenin başka bir bebeği daha darbettiği görüntüler ortaya çıktı!29 izlenme
Yurt dışı oyları İstanbul'da 7 kilitli odaya kapatıldı62 izlenme
AVF Genel Başkanı Doğan: "Türkiye, Aleviler üzerinden bir kaosun içine çekilmeye çalışılıyor"49 izlenme
Dekandan Sevgililer Günü hediyesi: Eşini 14 Şubat'ta bölüm başkanı yaptı!53 izlenme
CHP'liler atanan kayyumu içeri almadı! Atanan kayyum “emniyetle geleceğim” dedi
İhtiyaç kredisi faizleri üç yılın zirvesine yükseldi!
AKP'li vekile çekilişle arsa çıkartan TOKİ'den açıklama
Balıkesir’de meydana gelen 6,1 büyüklüğündeki deprem, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı