Kuran kursunda çocuğa kemerle dayak kamerada!

284 izlenme 26 Eylül 2020
Reklamlar
Görüntüleri CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Bu görüntüler az önce memleketim Elbistan’daki Bedirefendi Kuran kursunda çekildi." diyerek paylaştı.

Tarikat ve cemaat yurtlarından gelen çocuklara yönelik cinsel istismar ve şiddet haberleri tepki çekerken, bu kez çocuğa şiddet görüntüsü Diyanet'in Kuran kursundan geldi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, küçük yaşta bir çocuğun kemerle dövüldüğü görüntüyü "Bu görüntüler az önce memleketim Elbistan’daki Bedirefendi Kuran kursunda çekildi. Diyanete bağlı kuran kursunda çocuklarımıza yapılan bu davranışı onaylayan hiçbir hemşerim olamaz. Atatürk’e hakaret eden Diyanet işleri başkanı bunun hesabını sor ve millete bilgi ver." notuyla paylaştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsmailağa Vakfı kuruldu: Vatanın bütünlüğünü koruyacaklarmış! Merdan Yanardağ’ın gözaltına alınmasına gazetecilerden tepki yağdı: "İntikam hamlesi" İmamoğlu'nun babası Mart ayından beri emekli maaşını bile çekemiyor Türk halkında Suriyeli kaygısı artıyor