Tarikat ve cemaat yurtlarından gelen çocuklara yönelik cinsel istismar ve şiddet haberleri tepki çekerken, bu kez çocuğa şiddet görüntüsü Diyanet'in Kuran kursundan geldi.
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, küçük yaşta bir çocuğun kemerle dövüldüğü görüntüyü "Bu görüntüler az önce memleketim Elbistan’daki Bedirefendi Kuran kursunda çekildi. Diyanete bağlı kuran kursunda çocuklarımıza yapılan bu davranışı onaylayan hiçbir hemşerim olamaz. Atatürk’e hakaret eden Diyanet işleri başkanı bunun hesabını sor ve millete bilgi ver." notuyla paylaştı.
Kız çocuğunun sözleri tüyleri diken diken etti 'Biz çocuklar ne yiyeceğiz? Minicik tost kantinde 25 lira. Biliyorlar mı? Bilmiyorlar. Bilmiyorsanız konuşmayın!'
Gülşen’in tutuklanmasına siyasilerden sert tepki!
İbrahim Kahveci AKP'ye seslendi: "Bu dindarlığınız, mülakat odalarına, ihale odalarına niye girmiyor?"
Destek çığ gibi! İşte CHP'nin oyunu yükselten 2 olay
AKP'nin teklifi kabul edildi: SGK, AFAD, TÜİK Başkanı'na 30 bin TL ilave zam!