Konya’da çiftçilik yapan Ziraat Mühendisi Özgür Mutluer: “Bugün bu ülkede komisyonculardan başlayarak, halcilere oradan da market ve pazarlara ulaşan büyük bir gıda çetesi var”

27 izlenme 01 Eylül 2024
Reklamlar

AKP iktidarının uyguladığı tarım politikaları çiftçileri zor durumda bırakmaya devam ediyor.


Konya’da çiftçilik yapan Ziraat Mühendisi Özgür Mutluer: “Bugün bu ülkede komisyonculardan başlayarak, halcilere oradan da market ve pazarlara ulaşan büyük bir gıda çetesi var. Bu gıda çetelerinin amacı kara para aklamak ve Türk çiftçisini tamamen bitirmek. Bu domatesin maliyeti 5.5 lira. Hal çetesinin bana verdiği teklif 5 lira. Bu domates sizin mutfağınıza 25 liraya gelecek.”

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kabinenin Evliya Çelebisi: 2 yılda 31 ülkeye gitti Kalitesiz beton kullanan firmalara ceza kesen m,mar için işinden olmuştu 50 bin kişi bekleniyor! CHP’den büyük şeker mitingi! AKP'li Üsküdar Belediyesi, İBB'nin Ramazan pidesini 1.5 TL'ye sattığı 'Halk ekmek' büfesini kaldırmak istedi!