Konya’da çiftçilik yapan Ziraat Mühendisi Özgür Mutluer: “Bugün bu ülkede komisyonculardan başlayarak, halcilere oradan da market ve pazarlara ulaşan büyük bir gıda çetesi var”

17 izlenme 01 Eylül 2024
Reklamlar

AKP iktidarının uyguladığı tarım politikaları çiftçileri zor durumda bırakmaya devam ediyor.


Konya’da çiftçilik yapan Ziraat Mühendisi Özgür Mutluer: “Bugün bu ülkede komisyonculardan başlayarak, halcilere oradan da market ve pazarlara ulaşan büyük bir gıda çetesi var. Bu gıda çetelerinin amacı kara para aklamak ve Türk çiftçisini tamamen bitirmek. Bu domatesin maliyeti 5.5 lira. Hal çetesinin bana verdiği teklif 5 lira. Bu domates sizin mutfağınıza 25 liraya gelecek.”

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Alpay Özalan’ın skandal Bekir Coşkun tweetine CHP’li başkandan ders gibi yanıt! Kaymakam Faruk Saygın, kendisine 'hoş geldiniz' diyen öğretmeni sınıftan kovdu! Toprak kaydı, ray çöktü... İhaleleri aldılar, sorunları görmüyorlar Vatandaşın banka borcu rekor kırdı! Zam yağmuruna kart şemsiyesi