Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yeni bir video yayınlayarak, "Vatanını seven sandığa gelir" dedi.
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video yayınladı.
Videoda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Meclis konuşması animasyonla yeniden canlandırıldı.
Kılıçdaroğlu, “Vatanını seven sandığa gelir.” Notuyla paylaştığı videoda şu mesajı verdi:
“MUTLAKA AMA MUTLAKA KAZANACAĞIZ!"
"Yüzyıl içinde iktidar sahibi olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Unutma! Umudunu kırmak ve seni istibalinden vazeçirmek isteyen düşmanlar ilelebet mevcut olacaktır. Senin vazifen korkuyu cesarete, gafleti adalete, sevgiyi nefrete dönüştürmek olmalıdır. Şayet birgün çaresiz kalırsan bir kurtarıcı bekleme, kurtarıcı sen ol. O yüzden ayağa kalk Türkiye! omuz omuza sandığa koş. Sadece bir adım kaldı. Mutlaka ama mutlaka kazanacağız!"

Yeniçağ
CHP'den flaş hamle: Kurultay Davası'ndan bir gün önce miting kararı
Kenan Doğulu’nun ekonomi yorumu gündem oldu: "Artık orta seviyede, biz halliceyiz falan diyen insan kalmadı bence. Çok zenginler ve çok fakirler var. Bu çok içler acısı bir durum"
Ukrayna, Rusya'nın Kırım'daki S-400 savunma sistemlerini böyle imha etti
Şahan Gökbakar'dan kendisine 'Sen maşa gibi kullanılıyorsun' diyen Hakan Ural'a yanıt!
AKP'li Bakanın desteklediği aday kaybetti
CHP’li vekilden çarpıcı iddia: Talimatla arazi arayan Saray yetkilisi kim? ‘İsmi bende var’
AKP’li belediye: Atatürk Kültür Merkezi’ni yıkacağız, yerine fuar yapacağız
Borcu dağı aşmış, AKP'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nden dikkat çeken kareler
Okul servis ücretlerine 2 ilde daha dev zam! İşte yeni fiyatlar
İstanbul Ataşehir’de kurulu yeni nesil cihaz Düzce'deki depremi tesadüfen kaydetti
Son 5 yılda satılmayan biletlere çıkan ve alınmayan ikramiyeler için Hazine’ye bakın ne kadar para aktarıldı!
Sinan Oğan'ın kararının ardından Türkçüler'den tepki: "Yazıklar olsun"
'Hem tapeler hem teknik takip doğrudur' diyen Erdoğan Bayraktar'dan 'U' dönüşü!
Spiegel: Almanya Türkiye'ye silah ihracatına onay verdi