TBMM Genel Kurulunda, Kahramanmaraş merkezli depremlerin sonuçlarının araştırılması için Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin önerge oy birliği ile kabul edilmişti.
21 üyeden oluşan kurulun 3 ay süreyle toplanacağı kararı alınmıştı.
BİR TANE BİLE AKP'Lİ ÜYE YOK
Bugün yapılan Deprem Araştırma Komisyonu görüşmelerinde AKP'den üye olan hiçbir milletvekili katılmadı. CHP Milletvekili Gökan Zeybek'in paylaştığı ve "TBMM Deprem Araştırma Komisyonu olarak çalışmalarımız devam ediyor. CHP komisyon üyesi milletvekilleri olarak 14 Mayıs sonrası 28.Yasama döneminde yapacaklarımızı tek tek anlatıyoruz, tarihe not düşüyoruz." yazarak paylaştığı komisyon fotoğraflarında AKP'den üye olan milletvekillerinin bulunmadığı ortaya çıktı.
Gözün aydın Türkiye ! Suriyelileri vatandaş yapıyorlar !526 izlenme
Kürşad Zorlu, İYİ Parti'den istifa etti15 izlenme
Emekliler buz gibi havada kuyrukta: "Geçinemiyoruz, ucuz et almaya geldik"39 izlenme
Bir ormana daha mermer ocağı!109 izlenme
Deprem bölgesindeki kontrollü yıkımlarla ilgili sokak röportajında ilginç anlar: Yaşlı adam "Daha kötü olsun" dedi, o anda bina böyle yıkıldı33 izlenme
Ulus PTT Merkez'de Suriyelilerin maaş kuyruğu !402 izlenme
Engin Altay çok sert konuştu: "Bu tam anlamıyla bir kepazeliktir"207 izlenme
Aybüke Pusat'ın diziden atılması sorulan Özgür Özel'den iktidara boykot tepkisi: "Utanmaz adamlar"39 izlenme
MSB acı haberi duyurdu: 6 asker şehit 2’si ağır 7 yaralı
Zorlu’daki Ramazan tebriği krizi: E-postayı gönderen CEO Köksal beraat etti
4 ayda 863 bin kişi takibe düştü
Türkiye, Bulgaristan ve Romanya mayın anlaşması imzaladı: NATO üyesi üç Karadeniz ülkesinin hedefleri neler?