Rekötörü olduğu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin 4 fakültesine kendisini dekan olarak atayan Nihat Hatipoğlu, ”Sıfırdan kuruldu. 8 fakültesi var. Bu fakültelere öğrenci almak ve resmî işlemleri yürütmek için Dekan atamak zorundayız. Dekanlık için de profesör şartı gerekiyor” diye kendini savundu.
“RAMAZAN GELİYOR. ALGI LAZIM”
Görevlendirmelerden herhangi bir ücret almadığını ”Bu görevlendirmelerden dolayı ne bana ne de dekanlıklara vekalet görevi verilen hocalarımıza herhangi bir maaş, ücret veya başka bir ödeme yapılmamıştır” ifadeleri ile dile getiren Hatipoğlu, ”Bütün akademi dünyası bunu bilir. Bütün bunlar biliniyor olmasına rağmen koca koca insanların sanki gayri kanuni bir şey varmış gibi sabahtan bu yana saygısızca yazılarla tepinip durmalarının sebebini anlamakta zorlanıyorum. Bu vekaletler bize ekstra yük ve sorumluluk getirmiştir. Bir kuruş ücret veya maaş ödenmemiştir! Anlamadığınız bu işin neresinde. Tabi Ramazan geliyor. İllaki algı lazım” diye konuştu.
https://tele1.com.tr/kendinidortfakulteyedekanatayanhatipogluramazangeliyoralgilazim345660/
Vatandaş pandemide zor günler geçirirken AKP'li belediye başkanlarının lüks makam aracı sevdası kaldığı yerden devam ediyor!74 izlenme
Erdoğan açıkladı: İşte yeni yasaklar!93 izlenme
Anafartalar Zaferi'nin 105. yılı115 izlenme
TTB duyurdu: Bir doktor daha Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi!59 izlenme
Türkiye, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılma girişimine terörü destekledikleri için karşı çıktı22 izlenme
Selçuk Geçer'den dolar kuru hakkında korkutan yorum: "Dolar 60-70 lirayı bulabilir"29 izlenme
Ülkenin ekonomik durumunu gözler önüne seren tablo: 1 TL’ye 3 bayat ekmek ve askıda ekmeğe talep çok!58 izlenme
AKP’li belediyeden neden çekildiği belli olmayan 675 filme rekor harcama!77 izlenme