Sedat Peker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla, kendisi hakkında 'tefecilik' yaptığı iddiasında bulunan savcıya şöyle tepki gösterdi:
"Sayın Gökmen Karadağ, programınızı ilgiyle seyrediyorum. Program katılımcılarından emekli Savcı Salim Şen hakkımda açılan iddianameyle ilgili bir bölümde bana karşı yöneltilen suçlarda tefecilik de olduğunu söylemiş. Kim ki eğer tefecilik yapıyorsa o namussuzdur, şerefsizdir, alçaktır.
Savcı Alim Yaşar benim iddianamemi yürüttüğü sırada kendisinin telefonları dinleniyordu. Sebebi ise kendisinin ve bir arkadaşının Şile’deki çok yüksek mal varlığı, orada yaptığı inşaatların çokluğu, ayrıca da benimle bir irtibatının olup olmadığı yönündeydi.
İnşaatlarla ve oradaki arazilerle Savcının oğlu ilgileniyordu. Bizim çocuklarımız bir türlü zengin olamıyor ancak Savcı Bey’in oğlu Şile’de birçok inşaat yapıyor. Telefonlarının dinlendiği Savcı’ya bir türlü iletildi.
Telefonları dinlenen bu savcıyı benim tahkikatımdan almadıkları gibi kendisine de el altından telefonlarının dinlendiği bazı yetkililerce kendisine el altından iletildi. Bu konulardan ikinci videomda veya üçüncü videomda bahsetmiştim. Eğer savcının telefonu dinlenmiyorsa parmağımı keseceğim dedim.
Belki Savcı’nın telefonunu nereden öğrendiğimi merak etmişsinizdir. Yüzde yüz doğru bir bilgi. Yurt dışına çıkmama sebep olan, kendi telefonumun dinlendiğini bana söyleyen yetkililerden öğrendim. Esas skandal budur. Emekli Savcı Bey’e sorun.
Dünya hukuk tarihinde böyle bir şey olmuş mudur? Benim açıkladığım suçların hepsi doğru. Beni onlardan yargılasınlar. Oluşturdukları bu hayali dosyadan değil. Kim tefecilik yapıyorsa, tekrar söylüyorum, namussuzdur, şerefsizdir, onursuzdur.
Ayrıca benim mal varlığıma el konulacakmış. Ben nasıl bir suç örgütü lideriyim ki Sayın Savcı’nın oğlu kadar bir zenginliğe sahip değilim?"
İşte o paylaşımlar:



AFAD'da yolsuzluklar arşa çıktı!27 izlenme
Marketin çöpe attığı tarihi geçmiş yiyecekler vatandaşlar tarafından kapışıldı35 izlenme
İYİ Parti'de peş peşe istifalar: İl ve ilçe başkanı "başarısız olduk" diyerek ayrıldı25 izlenme
MetroPOLL'den yeni anket: İkinci turda İmamoğlu ve Yavaş farkı açıyor, karşılarında Erdoğan yüzde 40'ı göremiyor!26 izlenme
Türk-Rus ilişkilerinde bomba gelişme: Ankara’ya kadar geldiler ama teklif vermediler!172 izlenme
CHP'li vekil, Bursa'daki yangına dair 1 kişinin gözaltına alındığı skandal iddiayı duyurdu! "Pikapla ormana benzin dökülerek ateşe verildi"50 izlenme
Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye vize serbestisi açıklaması39 izlenme
Le Monde: 'İmamoğlu ve Yavaş Erdoğan'ı öfkelendiriyor'53 izlenme