Öğrencilerin tepkisine rağmen İstanbul'daki Yıldız Teknik Üniversitesi'nin (YTÜ) Davutpaşa Kampüsü'ne ‘Parttime' millet bahçesi yapıldı. Millet bahçesi hafta içi kapalı, hafta sonu ise halka açık olacak.
ÖZERKLİĞE TERS
TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ hesapları ele alınırken konu gündeme geldi. YTÜ mezunu CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, “Öğrenciler, rektörlük ve TOKİ arasında büyük bir problem var. Üniversite kampüs alanının içine bir millet bahçesi yapılıyor. Bu durum o okulun özerkliğine ve okulun içindeki öğrencilerin kendi sosyal faaliyetleri için kullanabilecekleri alana farklı anlamlar da yüklenmesine neden oluyor” dedi.

Deniz Yavuzyılmaz
TOKİ Başkanı Ömer Bulut ise “Hafta içi kullanımı mümkün değil, hafta sonu da orada yine üniversitenin alacağı kararlar doğrultusunda olacak. Öğrencilerimiz için yapılandı ama vatandaşla da paylaştık. Ben Orta Doğu mezunuyum, hafta sonu orada aileler gelip gayet rahat kullanabiliyorlar” yanıtı verdi.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/parttimemilletbahcesi6492694/
Depremin ardından inşa edilen yeni binaları inceledi... Vahim gerçek ortaya çıktı36 izlenme
ORC'den son anket: Kılıçdaroğlu arayı açıyor40 izlenme
Araplar "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" tezahüratlarını müzikle bastırmaya çalıştı!52 izlenme
“Vergi” diyerek böyle soyuluyoruz!357 izlenme
Slavutıç Belediye Başkanı: "Kentimiz Rusya tarafından işgal edildi"38 izlenme
Güllü'nün kızı Tuğyan'ın erkek arkadaşı Kervan'a silah çektiği görüntüler ortaya çıktı!13 izlenme
Abdullah Gül’e 3.5 milyon dolarlık şok suçlama168 izlenme
Terziyle tartışan polis, ‘cumhurbaşkanına hakaret etti’ diye dayakla gözaltına aldırdı!347 izlenme
İlk kez bir ankette 'Kime oy vermezsiniz?' diye soruldu! Sonuçlar şaşırttı
PTT hakkında şok iddia! "Birbirlerini kovup tazminat aldılar!"
Nedir bu korku? Erdoğan'ın Mersin ziyareti öncesi geçeceği otoban polis ve jandarmalarla dolu!
Zorlu'dan 'İsrail ordusuna elektrik satıyor' haberine yanıt