Şırnak Valiliği, Cizre kaymakamlık binasının 4. katından atlayan 46 yaşındaki Nezir Kılıç'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu'nun ikna çabalarına rağmen şahsın kendini aşağıya bıraktığı belirtildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Kılıç'ın daha önce 3 defa intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.
Şırnak’ın Cizre ilçesinde kaymakamlık binasının 4. katından atlayan ve ağır yaralanan 46 yaşındaki Nezir Kılıç yaşamını yitirdi. Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, "17.02.2020 tarihinde Nezir Kılıç isimli 46 yaşında, %76 zihinsel ve işitme engelli vatandaşımız geldiği Cizre Kaymakamlık binasının 4.katındaki koridor penceresinde intihar girişiminde bulunduğu fark edilir edilmez Cizre Kaymakamı Davut Sinanoğlu başta olmak üzere orada bulunan personel tarafından ikna girişiminde bulunulmuş ancak tüm çabalara rağmen şahıs kendini aşağıya bırakarak intihar etmiş olup kaldırıldığı Cizre Devlet Hastanesinde yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen vefat etmiştir" denildi.
Nezir Kılıç isimli vatandaşın epilepsi hastalığının olduğu ve daha önce de muhtelif zamanlarda 3 defa intihar girişimlerinde bulunduğu,yapılan müdahalelerle kurtarıldığı açıklandı.
Evli ve 4 çocuk babası Nezir Kılıç’a Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı tarafından belli aralıklarla düzenli olarak yardım yapıldığı belirtildi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/kaymakamlikbinasindaekonomiksikintinedeniylekorkunch27656.html
Yurttaş AKP'ye dersini verdi 'Koyu bir AKP'liyim ama AKP hak etti bunu !'5803 izlenme
AKP'ye koronavirüs anketinden büyük şok!243 izlenme
Patronların dolar isyanı: Kur taleplerini açıkladılar16 izlenme
AKP'li patronun şirketine üç yılda 632 milyonluk iş31 izlenme
7.7’lik depremde Malatya’da rezidans çöktü, çok sayıda kişi enkaz altında99 izlenme
Hasan Mezarcı hakkında soruşturma başlatıldı141 izlenme
CHP lideri Kılıçdaroğu, 'beşli çeteye' sert çıktı: "Bay Kemal o paraları alacak"30 izlenme
Vicdanlı insanlar gerçeği görüyor ve korkusuzca seçim hakkında düşündüğünü söylüyor !201 izlenme
Putin’in 700 milyon dolarlık mega yatı Türkiye’ye kaçıyor iddiası!
3. havalimanı batıyor!
Erdoğan'dan Sirkeci-Kazlıçeşme hattının açılışında itiraf gibi sözler: 'Ülkeyi biz yönetiyoruz, İmamoğlu'nun böyle bir imkânı yok'
2 saray, 6 kasır, 3 köşk artık Cumhurbaşkanlığı’nın!