İBB Meclisi CHP Grup Başkanı Tarık Balyalı, İstanbul'da tamamlanmayan metro hatlarına ilişkin konuştu.
Duvar'dan Murat İnceoğlu'na konuşan Balyalı, "İstanbul’da 1.5 yıldan beri durmuş metro hatları var. Çok ciddi anlamda İstanbulluların beklentileri var, ciddi bütçeler harcanıyor, ama 1.5 yıldan beri bu hatlarda çalışma yok" derken, bu hatlarda çalışma planlandığını söyledi.
Balyalı, "İstanbul’un altı şu an köstebek yuvası gibi, İstanbullu için bu ciddi bir tehlike arz ediyor. Tamamlanmamış inşaatlar nedeniyle o metro tünellerinde oluşabilecek bir göçük çok ciddi facialara sebep olabilir" diye konuştu.
http://www.krttv.com.tr/gundem/tarikbalyaliistanbulunaltikostebekyuvasigibih15103.html
‘THY o uçağa pilot arıyor!’247 izlenme
Gambiya'dan başkanlığın özeti 'Seçim sonuçlarını tanımadı, OHAL ilan etti, halk ülkeden kaçtı, hazineyi BOŞALTTI !'313 izlenme
Berkin Elvan’ın annesi kadroya alınmadı403 izlenme
Besmeleli kullanılmış, boykot için satılık!204 izlenme
Sağlık Bakanı Koca'ya canlı yayında büyük tepki! Youtube yayınına 'Oy moy yok' mesajları yağdı!129 izlenme
Ukrayna'nın Luhansk bölgesindeki Novotoshkivka köyü harabeye döndü!73 izlenme
19 Mart sabaha karşı 04.00'te adres kaosu: Emniyet İmamoğlu'nun konutunu tespit edemedi11 izlenme
Sözleri tepki çeken MHP'li başkan görevden alındı14 izlenme