Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ziyaret kapsamında, TürkiyeKatar Yüksek Stratejik Komite Sekizinci Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Katar Emiri Al Sani’nin katılımıyla bugün İstanbul’da yapılacak.
İlgili bakanların da bulunacağı Stratejik Komite Toplantısı’nda, TürkiyeKatar ilişkileri tüm yönleriyle gözden geçirilecek, ikili iş birliğinin derinleştirilerek geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.
Görüşmelerde, Türkiye’nin stratejik ortağı Katar’la ikili ilişkilerin yanı sıra güncel bölgesel ve küresel meseleler hakkında fikir alışverişinde bulunulması da öngörülüyor.
ALTUN: KRİTİK ÖNEMDE
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabetle Türkiye’ye gerçekleştireceği ziyaret öncesi, Katar Devleti Resmi Haber Ajansının (QNA) sorularını yanıtladı. Altun, “Şu anda dünya birçok alanda kritik bir dönemden geçiyor. Bölgesel ve uluslararası çekişmeleri çözüme kavuşturmada, dost ve kardeş Katar ile koordinasyonumuz kritik önemde.” ifadelerini kullandı.
ELÇİ: YENİ ANLAŞMALAR İMZALANCAK
Katar’ın Ankara Büyükelçisi Şeyh Muhammed bin Nasır bin Jassim Al Sani, TürkiyeKatar Yüksek Stratejik Komite 8. Toplantısı’nın İstanbul’da yapılacağını belirterek toplantıda çeşitli alanlarda ve sektörlerde önemli birçok anlaşmanın imzalanmasının beklendiğini bildirdi.
KRT
Adam Aşmış ! Hem Kur'an Okuyor Hem Telefona Bakıyor !885 izlenme
Halk günlerdir göldeki bu görüntüyü konuşuyordu! Nedeni belli oldu9 izlenme
10 bine yakın şirket kepenk indirdi: Art arda iflaslar36 izlenme
“Atatürk'e sahip çıktıklarını söyleyenler neden Erdoğan’dan nefret eder”429 izlenme
Erdoğan'ın korumaları - koyun edition :))1000 izlenme
Atatürk’e hakarete komik ceza!886 izlenme
Erdoğan emekli zammını açıkladı27 izlenme
ABD’li şirket İncirlik üssünden 424 işçiyi çıkarıyor!145 izlenme