İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Türklüğü aşağılayan bir karikatür paylaşan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a çok sert tepki gösterdi.
Özdağ, "Türk Kızılayı'nın başına gelen doğal felaketsin" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a çok sert tepki gösterdi.
Kınık'ın, PKK ile masaya oturan AKP tarafından sözde çözüm sürecinde kaldırılan 'Andımız' aleyhinde propaganda yaparak, Türklüğü aşağılayan karikatür paylaşımına kendi hesabında yer veren Özdağ, "Kerem Kınık sen Türk Kızılayı'nın başına gelen doğal felaketsin" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ
Elazığ depreminden dakikalar sonra Kerem Kınık'ın, para kampanyası başlatmasını da hatırlatan Ümit Özdağ, "Utanmadan halktan 10 TL toplayıp, binlerce dolar ödedikleri villalarda sözde çalışıyorlar" dedi.
İYİ Partili Ümit Özdağ'ın paylaşımı şu şekilde:
"Türk Kızılayı'nın başında bu zihniyet var. Türklük ile alay ediyor.Utanmadan halktan 10 TL toplayıp, binlerce dolar ödedikleri villalarda sözde çalışıyorlar. Kerem Kınık sen Türk Kızılayı'nın başına gelen doğal felaketsin"
Kerem Kınık'ın paylaştığı karikatür şöyleydi:

Işın Karaca İzmir Marşı söylediği için Yunanistan'dan sınır dışı edildi!32 izlenme
Özgür Özel: "Hasan Mutlu'yu Perşembe akşamı kim aradı, Bahçeli sorsun"29 izlenme
Bir dönemin dev markası markası icradan satışa çıkacak112 izlenme
Hamas’ın infaz tehdidine İsrail’den yanıt43 izlenme
AKP’li belediye 254 misafir için 11 milyon harcamış!162 izlenme
HÜDA PAR Yöneticisinden Skandal Sözler!47 izlenme
THY'de 'Kokpitte namaz riskli' diyen pilot işten atılmıştı, skandalın perde arkası ortaya çıktı70 izlenme
Akit gazetesi Haber müdürü Murat Alan'dan TSK'ya ağır hakaret ! 'O hizaya gelmeyen apoletli Generalleriniz hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor. Eşşek gibi saf tutacaklar'373 izlenme