Bir dönem Türkiye'nin en büyük beyaz et üreticilerinden biri olan ve içine düştüğü mâlî krizi aşamayınca 2015 yılında iflasına karar verilen Şeker Piliç’in taşınır ve taşınmaz mallarının ardından şimdi de sahip olduğu markaların icra yoluyla satışı gerçekleştirilecek.

Şeker Piliç 2015 yılında iflas etmişti. (Fotoğraf: İHA)
Şeker Piliç'e ait 795 bin TL değerindeki 37 adet marka icradan yarı fiyatı olan 372 bin TL'den açık arttırma usulü ile satışa çıkacak. 24 Ocak 2020 tarihinde saat 13.40'da Bandırma'da yapılacak olan ihale ile uzun yıllardır sektörde öncülük yapan marka yeni sahibinin olacak.

(Fotoğraf: İHA)
Bandırma 1'inci İflas Müdürlüğü 3 Eylül 2018’de, şirketin kesimhane ve idare binasının bulunduğu alan ile kalan 53 bin 18 metrekarelik arsa vasfındaki taşınmazı ayrı ayrı satışa çıkarılmıştı. 1'inci İcra Dairesi mezat salonunda yapılan ihaleye sadece ipotek alacaklısı olan Garanti Bankası A.Ş. katılmıştı.Toplam 34 bin 731 metrekare alana sahip kesimhane ve idare binası 18 milyon 72 bin 165 liradan satışa çıkarılmıştı. Garanti Bankası, başlangıç fiyatı olarak 9 milyon 750 bin lira fiyat vermiş, başka fiyat teklifi olmayınca, kesimhane ve idare binası ipotek bedeli karşılığında Garanti Bankası’nın olmuştu. (İHADHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/sekerpilicmarkasiicradansatisacikacak5557644/
Sinan Ateş cinayeti Erdoğan ve Bahçeli görüşmesinde gündeme geldi: Ne konuştukları ortaya çıktı35 izlenme
Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta anlattığı tarihi maçın perde arkası gün yüzüne çıkıyor54 izlenme
'128 milyar dolar nerede?' sorusunu bu kez Ramazan davulcusu sordu!98 izlenme
YSK Başkanı ve üyeleri hakkında suç duyurusu34 izlenme
Vatandaşlar tepkili: "Ülke ekonomisi batmak üzere olan bir gemi. Eskiden 1 kilo aldığımız paraya şimdi 1 adet alıyoruz"29 izlenme
TL'nin reel değeri tüm zamanların en düşük seviyesini gördü!45 izlenme
Türkiye'nin ciğerleri yanıyor! Çankırı'da orman yangını çıktı23 izlenme
Trafikte saldırıya uğrayan savcının hikâyesi ortaya çıktı: İki bakanın ifadesini almak isteyince kara listeye alınmış27 izlenme
Seçim bitti, Mehmet Şimşek EYT için muhalefeti suçladı
Bayramda radarla silkelenen vatandaşın parası Çanakkale Köprü ile Zafer Havalimanı'nın müteahhitlerine gitmiş
Türkiye ağlarken ihale derdine düştüler!
Kayseri'de bir grup polis 'kamyoncuyu yol ortasında döverken' vatandaşın kamerasına yakalandı !