Kadınların videosunu çekerken yakalandı, özür diledi ama dayak yemekten kaçamadı!

55 izlenme 04 Temmuz 2022
Reklamlar

İstanbul Yenibosna’da iddiaya göre kadınların videosunu çeken erkek, vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.


İstanbul Yenibosna’da bir erkek iddialara göre, kadınların videosunu çekti. Çevredekiler tarafından yakalanan erkek, polisin gelmesi beklenirken bazı vatandaşlar tarafından darbedildi. Bir vatandaş tarafından kameraya alınan bu anlarda, tacizci olduğu iddia edilen kişinin darp edilirken özür dilediği görüldü. Şüpheli, daha sonra polise teslim edildi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İran’da güvenlikerin “uygunsuz başörtüsü” muamelesine isyan eden üniversite öğrencisi kadın kampüste çamaşırlarıyla gezdi, gözaltına alındı! AKP’li başkan açılıma ve FETÖ’ye desteği ortaya çıkınca çark etti! Yunanistan işgal ettiği adamızda tatbikat yaptı! İBB Başkanı İmamoğlu: Son derece radikal kararlar alacağız