İzmit’te SMA’lı bebek için konulan kumbarayı çaldılar!

39 izlenme 13 Mart 2024
Reklamlar

İzmit’te bir dükkana giren hırsızların kasadaki para ile SMA’lı bir bebek için konulan kumbarayı çaldıkları anlar kameralara yansıdı.



İzmit Ömerağa Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerine camdan giren iki hırsız kasada bulunan dört bin TL’yi ve SMA hastası bir bebeğin kampanyası için para toplanan kumbarayı çaldı. İşyerini açan işyeri sahibi durumu fark etmesinin ardından polise şikayette bulundu.

Hırsızlık anları işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

(DHA)

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AÖF kayıt ücretlerine yüzde 90’ı aşan zam Tarikat ve cemaatlere bir alan daha açıldı: Öğretmenlere cemaatler eğitim verecek! AKP'li belediye başkanından 'imarda rant' itirafı! "Fakir, fukaranın parasını veriyorum" Dağlık Karabağ krizinde son durum… Ermenilerden itiraf gibi açıklama! "5 kilometre kaldı"