Mimarlar Odası Ankara Şubesi, ‘'ODTÜ'de yapılan ağaç katliamına göz yumduğu ve görevini kötüye kullandığı'' gerekçesi ile Rektör Kök hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. YÖK ise Kök hakkında işlem yapılmamasına karar verdi. Bu kararın yargıya taşınması üzerine Ankara 11. İdare Mahkemesi, Yüksek Öğretim Kurumu kararını iptal etti.
Kararı değerlendiren Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “ODTÜ'de binlerce ağaç bir gecede katledildi. 110 metre yol açıldı. Yüzlerce iş makinesi, kamyonlar, polis eşliğinde ODTÜ'yü ve kentimizi tahrip etti. ODTÜ'nün yeşil aksı parçalandı, KYK yurdu inşaatına direnen öğrencilere acımasızca saldırıldı. Kavaklıkta da ağaç katliamı yapıldı. Şimdi bu işlemlerden sorumlu görevden alınan eski Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Rektör Verşan Kök, yargı önünde hesap verecek'' dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/odturektoruyargilanacak5594837/
CHP'li Maraklı, yeni ÖSYM başkanının geçmişte attığı skandal tweeti paylaştı! "Tarikatçıya 'efendim' diyen bir ÖSYM başkanımız var artık"53 izlenme
Narin'in ailesinin soğukkanlı önlemleri pes dedirtti! Teknik takibi böyle atlatmışlar33 izlenme
AKP'li Metin Külünk, Erdoğan’ın emekliliğini istedi: "Cumhurbaşkanımıza olan güven aşağı doğru iniyor. Güzel anılarak devretmesini isterim"50 izlenme
Okullardaki 'Filistin yürüyüşü' çağrısını açıkladı: Bilal Erdoğan için talimat verilmiş16 izlenme
AKP’li belediyede milyonluk vurgun iddiası: AKP’li ismin yeğeni sırra kadem bastı10 izlenme
O zaman 260 Mehmetçik boş yere mi şehit oldu28 izlenme
Tarihi köşkte dikkat çeken çalışma 'Devlet sırrı' oldu!228 izlenme
Sinan Ogan'dan Nagehan Alçı'ya yanıt: Plana sadık kal31 izlenme