İzmir'in Seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Deprem, Seferihisar’ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir’de bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi. AFAD, depremde 1'i boğulma olmak üzere 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 475 kişinin yaralandığını bildirdi.
Manavkuyu semtinde çöken binadan, Tabip Odası Genel Sekreteri Yüksel'in eşi ile kızı Dila ve oğlunun cansız bedenleri çıkarıldı.
Türk Tabipleri Birliği (TTB), Yüksel'in eşi ve iki çocuğunun yaşamını yitirdiği sosyal medyadan şöyle duyurdu:
"Bugün meydana gelen depremde İzmir Tabip Odası genel sekreteri arkadaşımızın Eşi ve 2 çocuğunu yitirdiğimizi üzüntü ile öğrendik. Acımız tarifsiz. Hepimizin başı sağolsun. Depremde yakınlarını kaybeden acılı ailelere başsağlığı ve sabır, yaralananlara iyilik diliyoruz."
Deprem bölgesindeki sağlık çalışanından Erdoğan'a tepki! 'Gelsin Cumhurbaşkanı buraya gelsin bakalım, yüzü yetiyor mu?'52 izlenme
Aç açık yok kimse yok diyen Bakan Kirişçi'ye acı gerçekleri çiftçilik yapan vatandaş anlattı!49 izlenme
Atlas Çağlayan ile ilgili tehdit paylaşımlarına 1 tutuklama28 izlenme
Peynir fiyatlarına zam yolda!46 izlenme
Soylu, Erzurum'daki taşlı saldırıya destek çıktı!49 izlenme
CHP'ye söz vermeyip, meclisi ertelemişti: Özlem Çerçioğlu hakkında suç duyurusu29 izlenme
Ece Gürel'in ölümünün ardından gündeme geldi: Yeşim Salkım ‘spiritüel danışman'lığı anlattı85 izlenme
Uyuşturucu operasyonundan Mehmet Cengiz'in eski damadı çıktı! Hakkında yakalama kararı var25 izlenme