İstanbul Güngören’de 17 yaşındaki Atlas Çağlayan’ın 'yan baktın' tartışmasında bıçaklanarak yaşamını yitirmesinin ardından sosyal medyada provokatif paylaşımlarda bulunduğu ve anne Gülhan Çağlayan’ı tehdit ettiği tespit edilen 6 kişi dün gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yürütülen soruşturmalar kapsamında 2 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi.
Provokatif paylaşımlarda bulunan ve Atlas'ın ailesini tehdit eden 3 şüpheli ise tutuklanma talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarıldı ve dün mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Konuyla ilgili soruşturma sürerken Atlas'ın ailesini tehdit eden 2 kişi daha gözaltına alındı. Konuyla ilgili soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.
Aktroller gemiyi terk ediyor: Furkan Bölükbaşı AKP'yi yerden yere vurdu!40 izlenme
AKP’nin yeni hedefi ‘merdiven altı’ medreselere yasal statü vermek!104 izlenme
Türklerin yurt dışı gayrimenkul alımlarında rekor tazelendi20 izlenme
Jet Fadıl Şirketin ‘İçini Boşaltmış’227 izlenme
Türkiye, Tel Aviv Büyükelçisini geri çağırdı33 izlenme
Elazığ’da yüksek doğalgaz faturası şoku! "Bu millete yazık günah!"47 izlenme
Erdoğan'ın başdanışmanından jet hızında 'Maduro' dönüşü! 'Soykırımcı ABD' paylaşımını sildi13 izlenme
İmamoğlu ile Bakan karşı karşıya: Ecdad mirasını yıkıyor!58 izlenme